Rate this post
 • Een stukje Spanje in Nederland
  Rate this post

  Je waant je in mediterrane sferen wanneer je Mi Tienda binnenstapt. De houten vloer, rietmatten tegen de wand en palmbomen langs de muur doen je voor even vergeten dat je in het koude en natte Nederland vertoeft. De bijzondere mix van eigentijdse mode, sfeervolle meubels en woonaccessoires en vers gezette koffie maakt Mi Tienda tot een uniek concept.

  ‘Het is geen doorsnee winkel waar je veel dezelfde artikelen zult vinden’, legt eigenaresse Zoraya Martinez uit. ‘Het zijn veelal unieke producten die ik met zorg uitgekozen heb en overal vandaan haal. Zo ben ik bijvoorbeeld net terug uit Spanje, waar ik schoenen ingekocht heb. Ik zoek elke keer weer naar iets aparts, zodat het nooit verveelt om hier rond te snuffelen. Het is een winkel waar je mijn persoonlijkheid in terugvindt. Dit is wie ik ben. Daarom heet het ook ‘Mi Tienda’, de Spaanse vertaling voor ‘mijn winkel’.’

  Isla Ibiza
  Zoraya’s Spaanse roots zijn dan ook duidelijk in de winkel terug te vinden. ‘Ik heb mijn best gedaan om een ‘Ibiza-look’ te creëren. De kleding van Isla Ibiza, mijn hoofdmerk, sluit daar bijvoorbeeld heel goed bij aan’, wijst Zoraya naar de collectie die niet zoals gebruikelijk in kledingrekken hangt, maar aan strandstoeltjes die aan de wand zijn bevestigd. ‘Daarnaast heb ik ook nog wel andere merken in mijn assortiment, maar het is wel enigszins in dezelfde stijl. Sinds een paar maanden heb ik trouwens ook een hoekje voor mannen in de winkel met stoere truien en leuke shorts. Als ik straks de nieuwe zomerkleding binnen heb, wil ik een stukje strand naar de winkel halen. Compleet met zand en kokosnoten. Zo zoek ik elke keer naar iets aparts. Ik vind het leuk om mijn producten op een bijzondere manier te presenteren.’

  Riverdale
  De sfeervolle meubels en woonaccessoires van Riverdale passen ook goed bij het geheel. ‘Veel mensen gaan tijdens een bezoek aan mijn winkel even aan de grote tafel zitten om een kopje koffie te drinken. De sfeer is hier gemoedelijk; het is bijna een soort woonkamer en bij goed weer kun je hier ook buiten in de tuin zitten. Speciaal voor mensen die doordeweeks werken en daardoor niet in de gelegenheid zijn om mijn winkel te bezoeken, ben ik één keer in de maand op zondag een paar uur open. Gewoon, als een extra stukje service.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Sofie op mei 14, 2018, 8:45 am

  Ibiza is geweldig, naast zon zee strand erg veel te beleven. Ik verhuur mijn appartement op Ibiza, op dit moment wordt er een mooie website gemaakt door https://webtik.nl/wordpress-website-laten-maken/

  Zodat ik mijn appartement makkelijker kan verhuren zonder commissies af te staan aan derden. idg dank voor het delen van dit leuke artikel.

  Beantwoorden →