Rate this post
 • Een succesvolle scheiding!
  Rate this post

  Het besluit is genomen: jullie gaan uit elkaar. Vol goede moed beginnen jullie aan het rondmaken van de scheiding. En jullie willen het allebei goed regelen voor de kinderen.

  Helaas is het afwikkelen van een scheiding zonder conflicten gemakkelijker gezegd dan gedaan;

  zeker als een van de partners bijvoorbeeld is vreemdgegaan. De emoties, zoals woede, frustratie, verdriet, onmacht en onzekerheid, kunnen enorm oplopen. Je leven staat volledig op z’n kop en er is grote onzekerheid over je toekomst. En op dat moment wordt er van je gevraagd om belangrijke beslissingen te nemen over de toekomst van jou en je kinderen, en ook nog eens afspraken te maken met je ex-partner. Dat is bijna niet op te brengen, en daarbij komt dat er ook nog mensen tegen je gaan zeggen, dat je je emoties maar even aan de kant moet zetten.

  Goede communicatie
  Om tot een werkbaar ouderschapsplan en convenant te komen is er goede communicatie nodig, ook om het ouderschapsplan en convenant uiteindelijk uit te voeren. Dat alles kan knap lastig zijn, want jullie zijn niet voor niets uit elkaar gegaan. Voor je het weet stapelen de conflicten zich op en kom je alsnog terecht in een vechtscheiding.

  Bewezen methode
  ‘Succesvol Scheiden’ is de bewezen methode die ervoor zorgt dat de communicatie met je ex-partner verbetert en die je emoties kan neutraliseren, waardoor jullie goede en werkbare afspraken kunnen maken. En hoe fijn is het om na de scheiding op een ontspannen manier met elkaar om te gaan, zodat de kinderen zonder te veel en ongezonde spanning kunnen opgroeien!

  Wil jij een succesvolle scheiding? Succesvol Scheiden Het Gooi biedt twee programma’s: een VIP-dag en een 4-maandenprogramma.

  VIP-dag
  Een succesvolle scheiding kun je snel bereiken door te kiezen voor een intensieve training van 1 dag.
  – Emoties herkennen en neutraliseren.
  – Communicatiestijlen herkennen en de juiste toepassen.
  – Uit het conflict stappen en compromissen sluiten.
  – Je kinderen de beste zorg en begeleiding geven.

  4-maandenprogramma
  Een succesvolle scheiding kun je bereiken door te investeren in het exclusieve 4-maandencoachprogramma.
  – Iedere maand staat een thema centraal.
  – Welke onderliggende emoties spelen nog een rol?
  – Hoe kun je deze neutraliseren?
  – Welke stijl werkt het beste bij jullie communicatie?

  Over Roos Boer

  Roos Boer is gecertificeerd scheidingscoach en businessmanager bij Succesvol Scheiden Nederland. Sinds 2014 is ze ervaringsdeskundige op het gebied van scheidingsproblematiek. Tevens is zij lid van het landelijke platform ‘Succesvol Scheiden’. In de afgelopen 18 jaar is zij werkzaam geweest als fysiotherapeute in het Gooi, waarvan de laatste 14 jaar in Naarden.

  Roos: ‘Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om te worstelen met de emoties die bij een scheiding horen. Mijn ex-man had tijdens ons huwelijk een ander ontmoet. Dat zorgde bij mij voor enorme pijn, woede en verdriet die de situatie extra gecompliceerd maakten. Ondanks alles zijn we met goede moed begonnen aan de mediation. En dat verliep in het begin prima; echter de spanningen liepen steeds verder op. We naderden het punt waarop ik dacht: als we zó doorgaan, belanden we toch nog in een vechtscheiding. Dat wilde ik per se niet. Ik kwam bij Succesvol Scheiden Nederland terecht en ben ik de methode gaan toepassen. En het werkte! Door de methode:

  – heb ik mijn emoties kunnen neutraliseren.


  kunnen we nu op een constructieve manier communiceren.


  zie ik mijn ex alleen nog als vader van onze kinderen.


  ben ik in staat om een goed compromis te sluiten met de vader van onze kinderen.


  gaat het nu ook weer om mij en kon ik gaan bouwen aan mijn nieuwe leven.

  Mijn ex-man en ik hebben een goed contact en een werkbaar ouderschapsplan en convenant kunnen samenstellen, zodat onze kinderen nu zonder ongezonde spanning kunnen opgroeien. Wij zijn bijvoorbeeld altijd samen en in een ontspannen sfeer aanwezig bij de belangrijke momenten in het leven van onze kinderen. Voor hen is dat heel gewoon. Als ervaringsdeskundige en scheidingscoach weet ik dat de methode werkt, en ik roep alle ouders op om deze training te volgen; zeker als je het écht goed wilt doen, zodat uiteindelijk de kinderen de echte winnaars zijn.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply