Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een tastbare herinnering
  Rate this post

  Soms is een herinnering zó speciaal, dat je er iets tastbaars voor wilt hebben. En hoe fijn is het als je deze herinnering aan een dierbaar iemand de hele dag bij je kan dragen? Een bijzonder sieraad, ontworpen in jouw eigen stijl, gemaakt van de materialen die jij het liefste draagt. En het is zelfs mogelijk om dit sieraad te maken van een sieraad dat eerder gedragen werd door je dierbare.

  Bij UNI10 Edelsmid helpen ze je om van dit sieraad datgene te maken wat bij jou past. Dat kan een sieraad zijn dat geheel gebaseerd is op het bestaande sieraad, maar dat kan ook een geheel nieuw ontwerp zijn gemaakt van het goud van de dierbare.

  Als er een nieuw sieraad wordt gemaakt, wordt bij UNI10 Edelsmid het (oude) goud gesmolten en schoongemaakt. Vervolgens wordt er nieuw basismateriaal gemaakt waaruit alle mogelijke sieraden gemaakt kunnen worden. Op deze manier komt dat ene bijzondere sieraad binnen handbereik.

  Andere materialen
  Ook bestaat de mogelijkheid om een nieuw sieraad te laten maken, dat deels uit goud en uit een ander materiaal bestaat. Bij UNI10 wordt gewerkt met diverse materialen, variërend van edelstaal, titanium, zirkonium en palladium tot gerenommeerde materialen als goud, zilver en platina.

  As of iets anders verwerken
  Tevens bestaat in bijna elk sieraad de mogelijkheid om as te verwerken. Maar ook het verwerken van haar, een persoonlijk briefje of iets anders van de dierbare behoort tot de mogelijkheden. Een gravure in het handschrift van de dierbare, of de afdruk van een vinger maakt het bijzondere herinneringssieraad helemaal compleet. Zelfs als er geen goede afdruk is, maar alleen een wasmodel, kunnen ze bij UNI10 een afdruk maken voor in een sieraad. Er wordt dan een positief model gemaakt waarmee de vinger van de dierbare gesimuleerd wordt. Met dit model kun je dan een vingerafdruk op papier zetten. Vervolgens kan deze afdruk in het sieraad worden gegraveerd door middel van lasergraveren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply