Rate this post
 • Eén therapie, allerlei doeleinden
  Rate this post

  Er kwam een vrouw van 60 in mijn praktijk, en zij had heel erg pijn aan de hiel van haar voet. Ze kon letterlijk niet uit de voeten. Zij liep hier al een tijdje mee rond. Ik stelde haar voor om die een aantal keren te behandelingen met biofotonentherapie. Zij stemde hiermee in, en na 6 behandelingen was de pijn weg en kon zij weer moeiteloos lopen. Ze ervaarde ook dat ze meer energie kreeg. De hielspoor is niet meer teruggekomen.

  Hielspoor is een nare, pijnlijke en hardnekkige aandoening. Het wordt een ‘niet-bacteriële onsteking’ aan de aanhechting van het peesblad van de hiel genoemd.
  Fotonen zijn de kleinste eenheid van lichtenergie, en de zon is onze natuurlijke bron van fotonen. Deze minuscule lichtflitsjes worden geproduceerd door onze levende cellen als een bijproduct van onze normale stofwisseling. Deze fotonen zijn van groot belang voor onze gezondheid. Het is ons lichaam dat zichzelf herstelt doordat ons lichaamseigen zelfherstellend vermogen aangesproken wordt, dankzij de fotonentherapie. Hierdoor kan fotonentherapie worden toegepast bij veel gezondheidsproblemen, zowel bij verstoringen van het hormoonstelsel, het spijsverteringsstelsel en het zenuwstelsel als bij problemen met hart en bloedvaten, longen en luchtwegen, nieren en urinewegen, huid, zintuigen en het bewegingsapparaat.
  Wil je weten wat deze therapie voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sabine Clasing van Wellcare-instituut Mooi van binnenuit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply