Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een topconditie voor iedereen!

  In goede conditie verkeren… Het klinkt zo gemakkelijk, maar vanzelfsprekend is dit beslist niet. Misschien denk je bij een ‘goede conditie’ direct aan voldoende lichaamsbeweging en rust. Maar wist je dat een uitgebalanceerd dieet net zo belangrijk is? Bij Orange Wellness Club krijg je advies op maat. Voor je lichaamsbeweging, rust én je voeding!

  Orange Wellness Club is meer dan een fitness- en saunacentrum. Het is een gezondheidsplek waar je je als lid direct opgenomen voelt. De prettige omgeving en sfeer binnen Orange Wellness Club zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je helemaal jezelf kunt zijn. Er zijn fitnesstrainers, personal assistants, lifecoaches en groepslesinstructeurs om je te ondersteunen bij je doelstelling. Een voedingsconsulent en diëtist helpen je bij gezonde keuzes. Zo weet je zeker dat je voor al je vragen op het gebied van beweging en voeding aan het juiste adres bent.

  Een goede basis
  Het bereiken van een goede conditie doe je niet alleen door op een verantwoorde manier te bewegen. Juist de balans tussen inspanning, ontspanning en gezonde voeding is belangrijk. Alle drie de elementen hebben namelijk invloed op elkaar. Na het bewegen heeft je lichaam rust nodig om te kunnen herstellen, waardoor je sterker wordt, en ook voeding heeft een rol hierin.

  Jouw conditie als lifestyle
  Maar soms heb je toch wat meer ondersteuning nodig? Dat klopt. Ben je een topsporter of Olympisch kampioen, dan mag je lichaam inderdaad extra voedingstoffen tot zich nemen. Voor de doorsnee mens volstaat echter gewone uitgebalanceerde voeding. Maar natuurlijk klinkt dit nog steeds wat vrijblijvend, bijvoorbeeld in de gevallen dat je erg met je gewicht schommelt. Dan kan een beetje hulp van Orange Wellness Club uitkomst bieden. Hier gaat de voedingsconsulent namelijk actief met jou aan de slag, om een op jouw persoonlijke behoeften afgestemd dieet te ontwikkelen. Al is dieet niet eens de juiste omschrijving: het is een lifestyle, zodat je zeker weet dat je het volhoudt. Wel zo prettig, iemand die met je meekijkt, meedenkt en meeleeft.

  Inspanning én ontspanning
  En uiteraard is er naast de aandacht voor voeding genoeg te beleven op sportgebied bij Orange Wellness Club. Van fitness en cardiotraining tot groepslessen en alles daartussen: voor ieder wat wils, om zo optimaal aan je eigen conditie te werken.
  En ben je klaar met sporten? Vergeet dan vooral niet een bezoekje aan de sauna te brengen! Ook dat zit namelijk inbegrepen bij een bezoek aan de Orange Wellness Club. Zo wordt werken aan je conditie wel heel verslavend!

  Wil je meer informatie of een keer om tafel met een van onze professionals? Bezoek onze website of bel ons op 0172-468060.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply