Rate this post
 • Een totale metamorfose?
  Rate this post

  Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Heb jij in het najaar ook altijd zin in een frisse wind? Dan ben je niet de enige! Heerlijk is het om je weer lekker in de watten te laten leggen en de salon uit te lopen met een heel nieuwe look. Daarom hebben we de trends weer voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij voor, een subtiele verandering of een totale metamorfose?

  Trends

  Heren:
  Bij de klassieke herenkapsels, waarbij in het afgelopen seizoen alles strak was, is in de herfst en winter van 2021 meer lengte en structuur in het haar te zien, dus beweging. De strakke contouren mogen wel, maar verder is er lengte in het haar.

  Dames:
  – Scandinavisch blond
  – brond (blond of bruin)
  – balayage blijft populair
  – koperrood
  – zachtroze

  Kapsels:
  – lob
  – bob
  – pony

  Volg de trends, maar blijf dicht bij jezelf!

  All the way
  Zoals de meeste van onze klanten weten, doen wij naast het haar ook wenkbrauwen, nagels en make-up. Misschien was je daarvan nog niet op de hoogte, dus is het juist extra leuk om te weten dat dat dus ook kan! Bij ons kun je dus echt ‘all the way’ terecht voor al jouw behandelingen. Extra tijd? Nee hoor. Wees daar niet bang voor. Als je bij ons komt voor een kleur- en knipbehandeling, kan het mooi in de inwerktijd van de kleuring gedaan worden. Tenzij je alleen voor het knippen komt, want dan zal het wat extra tijd in beslag nemen. Maar onder het genot van een lekker kopje koffie, cappuccino of later op de dag een lekker glaasje wijn en een hapje maakt dat ook eigenlijk helemaal niet uit toch? Je loopt er straks weer helemaal stralend bij. Dat willen we toch allemaal?! Omdat wij verschillende trainingen met het team hebben gevolgd, kunnen we zeggen dat wij hier echt in gespecialiseerd zijn. Onlangs hebben wij nog een training gehad voor het epileren van de wenkbrauwen met een touwtje! Ook die wens kunnen we dus voor je invullen. Ben je aan het einde van de behandelingen helemaal netjes, maar moeten nog even de puntjes op de i? Neem dan nog even plaats bij onze make-up artist om jou net even een kleine touch-up te geven en het helemaal af te maken. Ready for today!

  Tip voor thuis
  Voor de mannen is de nonchalante look momenteel veel te zien. Daarbij hoort natuurlijk wel het perfecte product, zodat jouw haar de hele dag goed zit! Onze voorkeur gaat enorm uit naar de free.hold van Kevin Murphy. Dit product biedt jou stevigheid, maar ook versoepeling en een klein tikje glans. Dus wil jij nog lekker met je handen door je haar kunnen gaan zonder dat het te hard of stug is na gebruik van het product? Probeer deze dan eens uit!

  Over Margarita
  25 jaar geleden heb ik voor het kappersvak gekozen, omdat dat een beroep is waarbij je heel creatief bezig bent. En het was mijn ambitie om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn! Ook na mijn opleiding ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik allerlei master- en kleurentrainingen gevolgd.
  In al die jaren heb ik in veel verschillende salons gewerkt, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om een bestaande salon met een mooie geschiedenis over te nemen, heb ik de kans gegrepen, en tot nu toe ben ik er superblij mee! In de salon werk ik samen met twee andere professionals die hetzelfde voor ogen hebben als ik: op basis van de wens van de klant en onze adviezen een prachtig kapsel creëren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply