Rate this post
 • Een uitkomst voor iedereen
  Rate this post

  Zou je de tijd die je ’s ochtends besteedt aan het bijtekenen van je wenkbrauwen en eyeliner liever anders benutten? Wil je er op elk moment van de dag (of nacht) perfect verzorgd uitzien? Heb je weinig tijd of moeite met opmaken? Dan is permanente make-up iets voor jou! Ook als je allergisch bent voor gewone make-up is permanente make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen: je permanente make-up (PMU) blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

  Permanente make-up (PMU) is het aanbrengen van natuurlijke pigmenten in de lederhuid van de huid die tijdelijk blijft zitten. Goed aangebrachte permanente make-up ziet er ook zonder verdere make up heel natuurlijk uit en is daarom een uitkomst voor iedereen!

  Voor wie is PMU nog meer geschikt? Voor mensen die:
  – een wenkbrauwpotlood gebruiken
  – geen volle wenkbrauwen hebben
  – helemaal geen wenkbrauwen hebben door bijvoorbeeld de ziekte alopecia
  – een chemokuur gaan starten of een chemokuur gehad hebben
  – niet tevreden zijn over de vorm van hun wenkbrauwen
  – een heldere en frisse oogopslag willen

  Hoe verloopt een behandeling?
  Het is van groot belang dat je met de specialist op één lijn zit en elkaar goed begrijpt! Daarom wordt er vóór de eerste behandeling een intakegesprek gepland. Hier kun je jouw wensen kenbaar maken en zal er in overleg bekeken worden of die wensen ingewilligd kunnen worden.
  Het is eventueel ook mogelijk om het intakegesprek samen te plannen met de eerste behandeling. Dan zal er ongeveer 1,5 tot 2 uur tijd ingepland worden. De permanentemake-upbehandeling omvat meestal 2 of 3 behandelingen.
  Permanente make-up is beslist geen tatoeage! De gebruikte pigmenten zijn 100% natuurlijk. Voorafgaan aan de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht.

  Touch-upbehandeling
  Permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten, en je kunt ervoor kiezen om een touch-upbehandeling te doen. Het pigment zal nooit helemaal verdwijnen, maar zal met de tijd onder invloed van UVA- en UVB-stralen, zonnebank en peelings altijd oplichten. Wanneer je bijvoorbeeld weer de behoefte hebt om je wenkbrauwen bij te tekenen, dan is dat meestal het moment om een touch-upbehandeling in te plannen. Uiteraard gelden hiervoor aangepaste tarieven.

  Is PMU veilig?
  Het is bewezen dat PMU geen schade toebrengt aan de gezondheid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan; vandaar dat er altijd een intake plaatsvindt, waarbij een ‘informed consent’ wordt ingevuld.
  Salon C’est la Vie is op haar persoonlijke werkwijze en op hygiëne en veiligheid onder strenge toezicht van de GGD goedgekeurd en aangesloten bij het NSGP. Het NSGP is een stichting die de kwaliteit van de specialist waarborgt door bij regelmaat het werk van de specialist te controleren.
  Op de pigmenten zijn strenge eisen die aan alle wettelijke normen moeten voldoen. Kijk voor meer informatie op www.veiligpmu.nl.

  Mocht je enthousiast zijn geworden en wil je meer informatie, neem dat contact met ons op. Dan kunnen we een gratis intakegesprek plannen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply