Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Een uitvaart die past bij de overledene geeft troost’
  Rate this post

  Het is ingrijpend als de diagnose ‘borstkanker’ is gesteld. Het roept allerlei vragen en emoties op. Niet alleen bij jezelf, maar ook bij je dierbaren. Er is angst, onzekerheid en veel verdriet. Dankzij optimale begeleiding en de juiste behandeling zijn de overlevingskansen in de afgelopen jaren gestegen. De operatie(s) en behandelingen zijn gericht op genezing.

  Maar soms loopt het anders. Als je te horen krijgt dat je uitbehandeld bent, komen er zoveel vragen op je af. Er zijn dingen die je misschien wilt regelen, maar waar je niet toe in staat bent, gewoon omdat het te moeilijk is. Ergens heb je wel wensen, maar durf je ze nu (nog) niet kenbaar te maken. Je bent bang voor alle emoties die het oproept. Wij begrijpen dat. Toch kan het voor jezelf en je dierbaren rust geven om de eventuele wensen te bespreken. Dit kan met ons, in alle rust, tijdens een vrijblijvend en kosteloos voorgesprek of door het invullen van het uitvaartwensenboekje. Dit boekje kun je gratis bij ons aanvragen. Hierin kun je jouw voorkeuren met betrekking tot je laatste wensen aangeven, of aangeven dat jouw dierbaren hier zelf invulling aan mogen geven.

  Liefdevolle verzorging
  Wij begrijpen dat je door alle behandelingen jezelf soms niet meer herkent. Daarom vinden wij de laatste verzorging na het overlijden zo belangrijk. Dit kunnen wij doen, eventueel samen met je partner, kind(eren) of beste vriendin. Het liefdevol verzorgen en kleden in bijvoorbeeld je lievelingsjurk, een fleurige sjaal en/of mooie make-up zorgt ervoor dat je vrouwelijkheid weer gezien wordt. Als vrouw weten wij hoe belangrijk dit is.

  Warm en professioneel
  Samen willen wij vorm geven aan een persoonlijk afscheid. Een uitvaart die je recht doet en laat zien wat je hebt betekend in het leven van je dierbaren. Een uitvaart die past bij de overledene, geeft troost aan de nabestaanden en helpt bij de verwerking. Wij werken op een warme en professionele manier om een liefdevolle uitvaart te verzorgen.
  Door goed te luisteren en de tijd te nemen, zoeken wij samen met jullie naar een passende manier om tot een mooi afscheid te komen. Dit doen we door te adviseren, ondersteunen en suggesties aan te dragen, zodat er bewust en weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden. Wij begeleiden je stap voor stap om invulling te geven aan de afscheidsplechtigheid.

  Betrokken
  Niet alles hoeft in één dag te worden beslist. Waar meer tijd voor nodig is, dáár nemen we ook meer tijd voor. Als betrokken uitvaartonderneming begeleiden wij uitvaarten van volwassenen en kinderen in het Westland, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland en omstreken. Dat de familie ons in deze periode toelaat en ons het vertrouwen geeft om met elkaar een mooi afscheid te creëren, vinden wij bijzonder en een eer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply