Rate this post
 • Een uniek sieraad voor jou
  Rate this post

  Het kiezen van een ring is niet iets wat je even snel doet. Een ring draag je immers niet maar even, maar moet jarenlang meegaan. En je wil natuurlijk iets bijzonders, iets speciaals. Iets wat uniek is en bij jou past. Wel eens aan een goudsmid gedacht? Die kan samen met jou zorgen voor een persoonlijk en uniek sieraad! Arman Egiyan is een vakman die jouw gedachten kan omtoveren tot een exclusief handgemaakt sieraad.

  Arman Goudsmid – Juwelier is een eigentijds bedrijf waar horloges, sieraden, relatieringen verkocht én vervaardigd worden. Nadat eigenaar Arman ruim 20 jaar voor een juwelier en een groothandel in gouden sieraden had gewerkt, vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds december 2008 is het atelier geopend. Een atelier en juwelierszaak onder één dak is een uniek concept.

  Maatwerk
  Arman biedt maatwerk voor iedere klant voor allerlei gelegenheden, zoals trouw- en vriendschapsringen, sieraden als relatiegeschenk en doopsieraden. Ook kan hij sieraden van overledenen verwerken in nieuwe sieraden. Er zijn allerlei mogelijkheden voor een sieraad op maat.

  Oud goud
  Eén van de specialiteiten van Arman is het omsmelten van je eigen goud. Dat is natuurlijk goedkoper dan een nieuw sieraad uitzoeken, want je levert zelf het dure edelmetaal aan. Je betaalt alleen voor het laten maken van het sieraad. Daarvan kan Arman weer een prachtig nieuw sieraad maken dat je weer met plezier kunt dragen!

  Reparaties
  Naast de verkoop van gouden en zilveren sieraden en horloges kun je ook bij Arman terecht voor de reparaties van je sieraden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in het eigen atelier.

  Exclusiviteit
  Zoek je een bijzonder sieraad? Dan kan dit in het eigen atelier ontworpen en vervaardigd worden. Exclusiviteit is dus gegarandeerd!

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen, neem dan contact op. Arman hoopt je spoedig in de zaak te mogen ontvangen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply