Rate this post
 • Een verleidelijke oogopslag
  Rate this post

  Mooie en volle wimpers maken je ogen sprekender en je gezicht vrouwelijker. Niet iedereen is echter gezegend met zo’n aantrekkelijke oogopslag. Maak je geen zorgen als ook jij tot die laatste groep behoort, want er is een goede oplossing; met wimperextensions krijgen jouw ogen net dat beetje extra accent wat je al jaren met mascara probeert te bereiken!

  Het aanbrengen van wimperextensions is een geheel veilige en pijnloze behandeling. Bij de behandeling worden kunsthaartjes geplaatst op je natuurlijke wimperhaartjes. Hoeveel haartjes er maximaal geplaatst kunnen worden is afhankelijk van je eigen hoeveelheid wimperhaartjes. Afhankelijk van jouw wensen kan er gekozen worden tussen verschillende lengtes, krullen en diktes. Hiermee kunnen verschillende resultaten worden behaald.

  Gespecialiseerd in wimperextensions
  Wimper Extensions Den Bosch, een salon die zich helemaal heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van wimper­extensions en zich dan ook alleen daarmee bezighoudt, biedt verschillende behandelingen aan. Bij de One-one-onetechniek worden één voor één wimperextensions op je eigen natuurlijke wimperhaartjes geplaatst in tegenstelling tot volume wimperextensions waarbij meerdere kunsthaartjes op één natuurlijk wimperhaartje worden geplaatst. Deze techniek is heel geschikt om zeer veel volume mee te bereiken, ook bij weinig natuurlijke wimperhaartjes.

  Deskundig advies
  Naast extensions aan je wimpers van je bovenste ooglid, kunnen er ook wimperextensions op de onderwimpers worden aangebracht, de zogenaamde Lower Lashes. Mascara is met deze behandeling niet meer nodig. Je kunt ook je natuurlijke wimperhaartjes laten liften, waardoor er meer volume ontstaat. Daar komen geen extensions aan te pas. Na deze Lash Volume Lift heb je minimaal zes weken lang gekrulde wimpers zonder dat je gebruik hoeft te maken van een ‘schadelijke’ wimpertang. Twijfel je of wimperextensions iets voor jou zijn? Neem dan contact voor deskundig advies! De medewerkers van Wimper Extensions Den Bosch laten zich continu bijscholen door masterstylistes over de hele wereld, om hun niveau up to date te houden, wat hen uniek maakt.

  Trainingen en groothandel
  Naast de werkzaamheden in de salon, verzorgt Wimper Extensions Den Bosch ook trainingen aan beginnende en gevorderde wimperstylistes. Ook is er een online groot­handel waar verschillende topmerken als Blink, Neicha, Lash eXtend en het eigen merk PB Lashes worden verkocht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Rashena Fattoe op april 24, 2018, 10:36 am

  Hallo, ik zou graag de prijs willen weten voor het zetten van de onderwimpers?

  Beantwoorden →