Rate this post
 • Een verre reis
  Rate this post

  Het is altijd bijzonder wanneer we klanten met hun haarproblemen mogen helpen. Maar wanneer iemand er een verre reis voor over heeft, maakt dat ons werk extra bijzonder. Het levert de mooiste verhalen op.

  De ene week ontvangen we een klant uit Engeland en de week erop iemand uit Dubai. Weer een dag later horen we dat specialisten in het ziekenhuis van Nijmegen zeggen dat je voor de beste service en de grootste collectie haarwerken het beste naar Frans Koopal Haarwerken in Groningen kunt gaan. Niet alleen voelen we ons zeer vereerd dat mensen ons aanbevelen, maar het is al helemaal speciaal wanneer iemand de moeite neemt om de (soms verre) reis te maken.

  Coolcap
  Vandaag was weer zo’n dag. We ontvingen een vrouw in onze zaak met lang haar, waar ze enorm trots op was. Maar nu dreigde ze haar lange lokken te verliezen door chemotherapie. Ze had gekozen voor hoofdhuidkoeling met een coolcap tijdens de chemotherapie, waardoor er minder haaruitval kon optreden. Maar voor de zekerheid wilde ze graag dat er een haarwerk voor haar klaarlag. Het is namelijk niet altijd duidelijk of iemand de coolcap kan verdragen en of het haar blijft zitten. Dit heeft onder andere te maken met de beperkte maten van de coolcap. En zelfs als de coolcap effectief is, krijgt het haar wel een klap waardoor de structuur of hoeveelheid haar kan veranderen.

  Vrijblijvend
  Op aanraden van het ziekenhuis in Nijmegen reisde ze af naar het hoge Noorden om te kijken wat we voor haar konden betekenen. Gelukkig hebben we altijd een zeer grote collectie haarwerken van zowel echt als synthetisch haar. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Ook deze keer hadden we precies in huis wat deze mevrouw wilde. Ze heeft een prachtig haarwerk gekozen. Deze reserveren we drie maanden vrijblijvend. Eventueel kan deze periode nog eens met drie maanden verlengd worden. Tot het haarwerk de zaak verlaat zijn er geen kosten of verplichtingen. Zo bieden we rust in een tijd van onrust. Als blijkt dat de hoofdhuidkoeling niet aanslaat en mevrouw haar haar verliest, hebben wij een haarwerk voor haar klaarliggen.

  Wij helpen je graag met een gratis intakegesprek. Wacht niet tot het allerlaatste moment, maar wees er op tijd bij. Het team van Frans Koopal helpt je graag met het laten zien van het allerbeste uit onze geweldige en zeer grote collectie haarwerken. Schroom niet langer en bel of mail. Geen vraag is gek of raar: we helpen je graag.

  Layla Koopal

  Hoofdbedekkingen
  Via je hoofd verlies je veel warmte. Kijk maar naar een baby: die heeft ook een mutsje tegen de kou. Naast een uitgebreide en wisselende collectie haarwerken bieden we daarom ook diverse headwear-producten. Denk bijvoorbeeld aan sjaals en mutsjes in verschillende kleuren. Wij helpen je om de juiste keuze te maken. Wij bieden speciaal ontworpen mutsjes van bamboe die het hoofd beschermen bij haarverlies. De soepele stof zorgt ervoor dat het mutsje ook ‘s nachts lekker zit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply