Rate this post
 • Een vlekkeloos gelaat…?
  Rate this post

  Er zijn allerlei manieren waarop je huid kan verouderen. Je huid oogt doffer, wordt droger en vertoont lijntjes en rimpeltjes. De huid oogt niet vitaal, ook al verzorg je trouw elke avond je gezicht met huidverzorgingsproducten. Dat zou toch tot een goed resultaat moeten leiden? Heel frustrerend als jouw huidroutine maar niet zorgt voor een fitte, vlekkeloze huid!

  Probeer je je gezicht zo goed mogelijk te verzorgen, met allerlei verschillende producten, maar zie je nog geen verschil? Dan ben je echt niet de enige. Veel mensen kampen immers met een onzuivere of verouderende huid. Maar vaak weten zij niet dat huidverbetering niet alleen gaat over reinigen. Er is namelijk een belangrijke stap die je maar beter niet kunt overslaan…

  De huid zuiveren
  Ooit gehoord van een peeling? Een peeling is een manier waarop je je huid extra zuivert van dode huidcellen en vuil. Soms bestaan peelings in de vorm van een scrub, maar vaak is het een vloeibaar goedje dat je op je huid aanbrengt. Zo zijn er steeds meer peelings met verschillende werkingen op de markt. Bijvoorbeeld fruitzuurpeelings. Maar wat gebeurt er precies bij een peeling?

  Wat gebeurt er?
  Bij een peeling wordt er een product op de huid aangebracht waar zuren in zitten. Dit zuur zorgt ervoor dat je huid in rap tempo vernieuwt. Daardoor kunnen overtollig talg, bacteriën en ander vuil gemakkelijker uit de huid. Bovendien remt het de bacteriegroei en zorgt het ervoor dat de huid niet te vet, noch te droog wordt. Let op: na een peeling is het daarom wel erg belangrijk om de huid goed te voeden en te verzorgen.

  Soorten peelings
  Er zijn verschillende soorten peelings. Fruitzuurpeelings zijn erg populair, omdat ze dieper in de huid werken. Er zijn verschillende soorten zuurgraden en percentages van zuren. Hoe lager de zuurgraad is, hoe sterker de peeling. De keuze in soort en sterkte hangt af van je huidtype en het effect dat bereikt moeten worden. Je kunt kiezen tussen AHA-peelings en BHA-peelings.

  De juiste peeling voor jouw huidtype
  AHA’s zijn in het wateroplosbaar en hebben een kleine moleculaire structuur. Ze zakken daardoor heel gemakkelijk dieper in je huid, waar de cellen gehydrateerd en geactiveerd worden. De werkstoffen die je na de peeling aanbrengt, kunnen daardoor diep doordringen. BHA (bijvoorbeeld salicylzuur) is één van de meest effectieve ingrediënten voor de behandeling om acne te verhelpen. Naast dat de dode huidcellen verwijderd worden aan het huidoppervlak, dringt het diep de poriën in om overtollig vuil en dode huidcellen op te lossen en verstoppingen te voorkomen.

  Weer stralen!
  Bij Tijdloos Beauty wordt er daarnaast wel gebruik gemaakt van een speciaal soort peeling in de vorm van gecontroleerde resurfacings van pH Formula. Dat is een cocktail van verschillende soorten zuren die elkaar versterken. Met de resurfacings wordt de huid licht beschadigd, zodat je huid hard moet werken om je huid weer goed op te bouwen. Alle werkstoffen zijn door de peeling al naar binnen gebracht, zodat ze daarna direct aan het werk kunnen om je huid daarna weer op te bouwen. En dat zorgt ervoor dat je huid weer mooi, schoon en gezond straalt!

  Van binnen schoongemaakt
  ‘Als puber had ik nooit zoveel problemen met mijn huid. Daar was ik natuurlijk enorm blij mee, zeker als ik vriendinnen zag met veel acne. Maar sinds ik de 30 ben gepasseerd, zie ik andere storende dingen op mijn huid. Mijn huid is vaak droog en is vrij dof. Daardoor zie ik er vermoeid en ouder uit dan ik ben. Ook al zorgde ik, naar mijn idee, echt wel goed voor mijn huid.’
  ‘Bij Tijdloos Beauty wezen ze me toen op het belang van peelings. Ze legden uit dat dode huidcellen de huid dof kunnen maken, en dat een peeling kan helpen de verzorging daarna dieper door te laten dringen. Nu merk ik dat met regelmatig peelen mijn huid een stuk rustiger wordt en er een stuk frisser uitziet. Het is echt net alsof mijn huid helemaal wordt schoongemaakt, maar nu ook van binnenuit. Daar ben ik enorm blij mee!’

  Sabine (45)

  Over Tijdloos Beauty
  Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten.
  Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply