Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een warm kapsel in koude dagen
  Rate this post

  Kou, harde wind en regen doen je humeur niet altijd goed. Ze zorgen er vaak ook nog eens voor dat je je haar bedekt met een muts of capuchon. Je kapsel wordt daar niet altijd mooier van. Om je haardos weer even een boost te geven, kun je natuurlijk weer even een bezoekje brengen aan de kapper. Wedden dat je humeur daar ook gelijk van opknapt?

  De wintertrends van dit jaar
  In de wintermaanden zien we veel tinten zoals koper en goud. Bruine basiskleuren, overlopend naar een zachte bronze-toon, of blond met een warm beige of zacht gouden tint.

  Voor wie lef heeft…
  Met sommige kleuren maak je echt een statement, zoals paars, knalroze of turquise. Daar moet je uiteraard wel een beetje lef voor hebben. Verder kun je bij Berberie onder andere terecht voor smokey hair en french balayage.

  Kies je kleur met Dia Light Clear
  L’Oréal Dia Light Clear is een haarkleuring die een glanzend effect geeft en toch natuurlijk oogt. De verschillende kleuren kunnen met elkaar gemengd worden, zodat je een haarkleur kunt krijgen die precies past bij jouw wens. De producten bevatten geen ammoniak en zijn ook zeer geschikt voor het kleuren van gevoelig of kwetsbaar haar. Ook zijn de producten ideaal na een balayage om warme highlights te neutraliseren.

  Professionele producten
  Bij Berberie worden haarverzorgings- en stylingsproducten van L’Oréal gebruikt. Ook voor de haarkleuringen werkt de kapsalon met producten van L’Oréal. Deze productlijn is uitgebreid en heeft dus luxe producten voor ieder haartype. Bovendien zijn deze producten natuurlijk ook thuis te gebruiken: professionele haarzorg in je eigen badkamer!
  De verzorgingslijn Série Expert heeft een nieuwe uitstraling, en wordt geleverd in een duurzame verpakking.

  Olaplex herstelt en beschermt je haar
  Heb je te maken met beschadigd haar? Door te föhnen of chemische behandelingen kan je haar zwak of dof worden en kunnen haarpunten splijten of afbreken. Olaplex kan de gebroken zwavelbruggen te herstellen en het haar weer sterker, mooier, glanzender en gezonder te maken. Wij voegen tijdens het kleuren van het haar daarom Olaplex toe om beschadiging tegen te gaan. Zo blijven de kleuringen veel langer in je haar, zodat je er langer plezier van hebt. Voor thuisgebruik is er een hele lijn ontwikkeld om je haar, en de kleur, goed te houden. Daarbij is Olaplex ook nog eens vegan!

  Over Berberie
  Natalie de Vries, eigenaresse van kapsalon Berberie in Haarlem, is al 40 jaar werkzaam als stylist. ‘Wij zijn een dames- en herenkapsalon in Haarlem. Voor al jouw behandelingen kun je bij ons op afspraak terecht. Je wordt geholpen door onze professionele haarstylisten met ruime ervaring’, aldus Natalie. ‘In de salon heerst een gezellige sfeer waar jong en oud welkom is!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply