Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een warme en bijzondere plek
  Rate this post

  Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Het Adamas ­Inloophuis is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt.

  Je kunt er terecht als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden. In het inloophuis kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor.
  Het inloophuis opende in het voorjaar van 2007 zijn deuren in een prachtig, vrijstaand pand in Nieuw-Vennep. Er is een huiselijke omgeving gecreëerd waar ruim 110 vrijwilligers zich gezamenlijk inzetten, zodat je je in ons inloophuis onvoorwaardelijk welkom voelt. Jaarlijks rekenen we op ongeveer 8.000 bezoeken.
  Daarnaast zijn onze vrijwilligers ook werkzaam in de polikliniek van het Oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis.
  Je vindt de vrijwilligers daar op doordeweekse dagen voor een luisterend oor, voor advies en vragen. De vrijwilligers van Adamas zijn laagdrempelig benaderbaar omdat je geen afspraak hoeft te maken. Je bent, net als in het inloophuis Nieuw-Vennep, welkom op het moment dat jou past.
  Het Adamas Inloophuis is een prachtige, warme en bijzondere plek waar we ons elke dag inzetten voor mensen met kanker en hun naasten. Je bent meer dan van harte welkom om een keertje binnen te komen! Meer informatie over het inloophuis en onze activiteiten vind je op de website of onze Facebookpagina.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply