Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een wereld van verschil
  Rate this post

  Dit seizoen zijn we allemaal geobsedeerd als het gaat om huidverzorging. Strakker, glanzender, ­stralender, egaler: het kan niet mooi genoeg. Er is niks fijner dan een comfortabele, goed verzorgde huid. Het verbeteren van je huid begint bij de schoonheidsspecialiste, maar wist je dat die maar voor 25% meewerkt aan je huidverbetering? De overige 75% ontstaat door het consequent ­gebruiken van de juiste producten.

  Renate van huidverbeteringspraktijk LaPerla heeft voor jou een top 5 van producten van IMAGE skincare. Wanneer je wilt weten of deze producten ook voor jouw huid geschikt zijn, is het advies om eerst langs te gaan voor een behandeling om te kijken hoe je huid erop reageert. Ook kun je natuurlijk langsgaan voor een huid- en/of productadvies. Na 4 à 6 weken thuisgebruik zie / merk jij een wereld van verschil!

  1. Daily collagen shots
  YANA is een revolutionair, dagelijks te gebruiken beautydrankje dat helpt de huid te versterken en te beschermen door een boost te geven aan de lichaamseigen collageenproductie. Collageen is ontzettend belangrijk voor iedere huid. Het zorgt voor 42% afname in poriëngrootte, 63% minder rimpels en 37% verbetering van de huidstructuur. Bevat geen calorieën, suikers en gluten.

  2. Total facial cleanser
  Je hoort het zó vaak: ’twee keer per dag je huid reinigen’. Toch is dit hét beautygeheim. De producten waarmee je reinigt, zijn even belangrijk. Het beste uit de test? De Ageless total facial cleanser. Het reinigt, verwijdert je make-up, brengt je pH-waarde weer in balans en verfrist de huid als een toner.

  3. Total Pure ­Hyaluronic Filler
  Uniek en puur. Het Ageless serum met een geur van abrikoos, de krachtige antioxidant vitamine E en 18% hyaluronzuur. Maakt de huid onmiddellijk voller en voegt hydratatie toe aan iedere huid.

  4. Hydrating repair crème
  Ultrahydraterend! Hydrateren is voor iedere huid belangrijk. Deze vitamine C-antioxidant met een rijke, zachte formule bestrijdt alle zichtbare tekenen van stress, vermoeidheid, rokershuid en andere huidproblemen die veroorzaakt zijn door externe invloeden. Vooral een huid die veel blootgesteld is aan de zon, heeft veel baat bij dit product!

  5. Prevention+ Daily tinted ­moisturizer SPF30+
  Voorkomen is beter dan genezen, ook bij huidverzorging. Je huid verbeteren terwijl je onbeschermd in de zon gaat, is dweilen met de kraan open. Zorg dat je iedere dag een hoge factor draagt. Vooral wanneer je producten gebruikt die echt iets met je huid doen, mag je niet onbeschermd in de zon. Gebruik dit product iedere dag onder je make-up en je zult merken dat je hier op latere leeftijd de vruchten van plukt. De getinte moisturizer met SPF 30 is verrijkt met essentiële vitamines en krachtige anti-oxidanten en biedt bescherming tegen vrije radicalen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply