Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een work-out voor je huid
  Rate this post

  In een mooiere huid moet je investeren; die krijg je niet zomaar. Het is belangrijk om daarvoor de juiste behandelingen te ondergaan en producten te gebruiken die geschikt zijn voor jouw huid. Met deze basisstappen bereik je het gewenste resultaat en kun je deze resultaten ook behouden.

  Schoonheidsspecialiste Mariëtte van Let’z Beauty & Care: ‘Wij steken veel tijd en kennis in de ontwikkeling op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. We willen de beste technieken en behandelingen kunnen aanbieden, en in onze zoektocht naar de producten die de beste resultaten kunnen bieden op het gebied van acne, pigment, rosacea, couperose en huidveroudering zijn wij in Australië beland. ASAP is het nummer 1 cosmeceuticalmerk uit Australië en is ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en huidspecialisten.’

  Gym for the Skin Treatments
  Mariëtte vervolgt: ‘Wij zijn getraind tot ASAP-specialisten om als een personal trainer jouw huid te gaan behandelen. Tijdens de Gym for the Skin treatments maken wij een ‘huid-fitnessplan’ waarin huidverzorging voor thuis en de behandelingen door de specialiste samen ervoor zorgen dat je verbaasd zult staan van de zichtbare verbeteringen in de huid! Korte treatments, als kuur of los, maken het voor ons mogelijk om grote stappen te zetten met je huid. Dankzij peeling treatments, die geheel op maat gemaakt worden voor jouw huidconditie, kunnen wij stap voor stap jouw uitstraling nog meer verbeteren.’

  Mariëtte besluit: ‘Heb je interesse om een work-out te ontvangen voor je huid en te horen wat de extra mogelijkheden zouden kunnen zijn voor jouw huid? Maak dan een afspraak voor een ASAP Intake Treatment en wij maken een Skin Workout programma op maat voor jou!’

  Voeding voor de huid
  ASAP heeft de belangrijkste vitamines voor de huid gecombineerd. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze vitamines de huid echt verbeteren en heeft deze in unieke complexen gegoten om zo maximale werking te garanderen.
  – Vitamine A voor het vernieuwen van de huid van binnenuit. Het vermindert lijntjes en rimpeltjes, maar werkt ook voor acne en het verminderen van littekens.
  – Vitamine B geeft maximale energie aan de huid en bevordert het genezend vermogen, waardoor een gevoelige of onrustige huid tot rust komt. Iedere huid gaat stralen en littekens worden aanzienlijk verbeterd.
  – Vitamine C voor het verminderen van pigmentstoringen. Deze geeft een prachtige glow en werkt als zeer sterke antioxidant om alle stress van de huid te laten verdwijnen. Dit alles is gekoppeld aan een DNA-technologie om ook op de lange termijn de huid in topconditie te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply