fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een work-out voor je huid

  Diep weggedoken in de kraag van je jas haast jij je naar huis. Buiten is het koud en guur, maar binnen is het gelukkig behaaglijk warm. En snelle blik in de spiegel naast de kapsel toont je een bleek gezicht met een rode neus. Je teint is vaal en dof. In de winter zie jij er nu niet bepaald op je voordeligst uit.

  Die temperatuurschommelingen, gure wind en droge lucht in je huis drogen je huid extra uit. Rimpels en lijntjes beginnen zich steeds duidelijker te tonen. Je huid heeft het zichtbaar niet gemakkelijk en kan wel een flinke boost gebruiken.

  Bootcamp
  ‘Een bindweefselmassage kan je huid weer een flinke oppepper geven’, weet Annelies van den Berg. ‘Het is als het ware een work-out voor je huid en we noemen het dan ook niet voor niets een ‘Energy Bootcamp’. De focus ligt op het verbeteren van de elasticiteit in je huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Na één behandeling zie je al meteen resultaat. Dit is dan ook ideaal om voor een feestje te laten doen.
  Omdat je conditie na één keer sporten ook niet meteen optimaal is, kun je de Energy Bootcamp voor een optimaal resultaat beter in kuurverband volgen. Wanneer je zes weken elke week een behandeling krijgt, kun je daarna volstaan met een opfrisbehandeling in het voor- én het najaar. Wanneer je tussendoor regelmatig terugkomt voor een schoonheidsbehandeling, waarbij ik in de gaten houd hoe je huid reageert, ziet jouw huid er altijd fris en gezond uit.’

  Utrechtse Schoonheid
  Annelies: ‘Nu het buiten kouder wordt, is het verstandig om je huidverzorging eens kritisch te bekijken. Je huid heeft in de winter namelijk heel andere behoeftes dan in de zomer, en daarom is het niet raadzaam om het hele jaar door dezelfde producten te gebruiken.’

  Een stralende huid
  Eigenaresse Annelies van den Berg van Utrechtse Schoonheid heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en biedt verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages, epileren en waxen, wimpers verven, microdermabrasie en bruidsmake-up. Annelies werkt met natuurlijke producten van Cenzaa, Mineralogie en Keaso. Deze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en mineralen.
  Je kunt ook bij Utrechtse Schoonheid terecht voor kappersbehandelingen! Hiervoor werkt Annelies samen met Tinka Macco, die je haar kan knippen, wassen en/of verven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply