Rate this post
 • Een zomers spiegelbeeld
  Rate this post

  Je hebt zin in de zomer en de warmte, maar als je naar je spiegelbeeld kijkt, dan krijg je een klomp in je buik. Deze winter ben je flink aangekomen, want het was iets te gezellig met al die wijntjes en hapjes. Nu zit je met overtollige kilo’s die maar niet weggaan. ­Misschien moet je deze zomer maar ­binnenblijven…

  Iedere keer als je probeert kilo’s kwijt te raken, verval je al snel weer in je oude gedrag. Je gezin klaagt dat je de hele dag zo chagrijnig bent en je hebt continu een hongergevoel waardoor je jezelf steeds met je hand in de snoeppot aantreft. En dat maakt je nóg chagrijniger. Met het SLIMdiet eet je gevarieerd en verlies je toch gewicht. Dit concept is vooral ideaal als je tussen de 5 en 15 kilo wilt verliezen. Je kunt kiezen uit 36 gerechten: van fruitdranken en gezonde soepen tot romige chocolademousse en smakelijke omeletten. Het SLIMdiet bestaat uit 4 stappen: tijdens stap 1 eet je vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten. Bij stap 2 schakel je tijdens de avondmaaltijd over op vlees of vis met groenten. Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht en word je geholpen om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet en te werken aan een blijvend gezond eetpatroon. Bij stap 4 raak je de laatste kilo’s kwijt en ben jij helemaal klaar om van de zomer te genieten!
  SLIMdiet kun je nu ook volgen in Drachten bij Inbalansdrachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met jou een blijvend resultaat te behalen waar je blij mee bent!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply