Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Één zorg minder
  Rate this post

  Je wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je uitstraling en gezicht. Ze bepalen immers voor een groot deel je natuurlijke gezichtsuitdrukking en maken je gezicht een stuk sprekender. Wanneer je door chemotherapie je haren verliest, wordt er vaak gekozen voor een haarwerk, maar aan je wenkbrauwen wordt niet altijd gedacht.

  Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om natuurlijke, mooi gevormde wenkbrauwen te creëren, ook zonder eigen haartjes. Microblading is één van de nieuwste en beste technieken om dit resultaat te bereiken.

  Niet van echt te onderscheiden
  Schoonheidsspecialiste Akke de Boer en haar team maken gebruik van MAXXBROWS micropigmentatie. Ze vertelt: ‘Niemand ziet dat je wenkbrauwen niet echt zijn. Het pigment wordt niet zo diep in de huid gebracht als een tatoeage, waardoor de kleur na verloop van tijd vervaagt. Het pigment wordt met een soort meisje ingebracht, waarbij je als het ware haartjes in de huid graveert. Dit geeft een natuurlijk effect en de haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.’

  Zelfvertrouwen
  ‘Het resultaat blijft één tot twee jaar zitten, maar kan tussendoor ook bijgewerkt worden, zodat je er nog langer van kunt genieten. In het geval van haarverlies door chemotherapie, kun je al beginnen met microblading voordat de chemobehandelingen van start gaan. Op die manier maakt de techniek de periode op geheel eigen wijze iets dragelijker. Mooie wenkbrauwen kunnen je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Ik vind het bijzonder om op deze manier een zorg te kunnen wegnemen, in een tijd die toch zo veel zorgen met zich meebrengt.’

  De voordelen van microblading:
  – altijd perfecte, natuurlijke wenkbrauwen
  – geen tijdverlies met het dagelijks tekenen en inkleuren
  – geen doorgelopen make-up na sporten, zwemmen of sauna
  – veilige techniek
  – GGD goedgekeurd

  Is de behandeling pijnlijk?
  Het is lastig om hierop een duidelijk antwoord te geven. Wat voor de één pijn is, kan voor de ander als gevoelig worden ervaren. De behandeling zelf wordt door sommige mensen als pijnlijk ervaren, maar zodra de behandeling klaar is, is de pijn ook verdwenen.

  Bij Akke de Boer Lijfstijlstudio kan iedereen terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De specialiteit zijn de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look ben je bij de studio aan het juiste adres. Akke en haar professionele medewerksters zijn constant bezig met vernieuwing, en houden zich op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply