Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een zorgeloze bruiloft met een Wedding Blueprint
  Rate this post

  Heb je geen geld voor een weddingplanner? Maar heb je ook geen tijd en zin om alles zelf uit te zoeken? Kies dan voor de Wedding Blueprint!

  Een Wedding Blueprint is een op maat gemaakte handleiding die perfect aansluit op jullie wensen voor de bruiloft. Wij maken een afspraak voor een introductiegesprek met het bruidspaar, waarin wij alle wensen en kosten bespreken. Op basis van deze informatie gaan wij aan de slag. Wij proberen al jullie ideeën te laten uitkomen binnen het door jullie opgegeven budget. In de handleiding worden alle elementen besproken en uitgewerkt. Daarnaast krijgen jullie ook nog een ‘wedding checklist’, zodat jullie zelf kunnen zien wanneer wat geregeld moet zijn, en een dagindeling voor de bruiloft zelf. Het enige wat jullie als bruidspaar nog zelf moeten doen, is de afspraken die in de handleiding staan bevestigen en een ceremoniemeester aanstellen.
  Voordelen van een Wedding Blueprint:
  – Wel de luxe, maar niet de kosten
  – Geen urenlang uitzoekwerk
  – Je bruiloft blijft binnen het door jou gewenste budget
  Je hebt al een Wedding Blueprint vanaf € 200,-.
  Het team van adviesbureau Luxy Weddings bestaat uit Daisy en Iris, twee enthousiaste jonge vrouwen die staan te popelen om jullie te helpen met al het regelwerk voor jullie unieke trouwdag. Niets is te veel en zeker niets is te gek. Wensen zijn er om te laten uitkomen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply