Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een zuurstofboost voor je huid
  Rate this post

  Tijdens de gure wintermaanden, waarbij we veelal binnenshuis verblijven, ziet de huid er vaak dof, vaal en allesbehalve fris en blozend uit qua teint. Een gebrek aan frisse lucht en zuurstof spelen daarbij een belangrijke rol. Met hannah® Oxys Genes geef je de huid letterlijk een intensieve zuurstofboost, wat zorgt voor een hernieuwde vitaliteit, meer stevigheid en een opvallend frisse en stralende teint!

  Zuurstof is letterlijk van essentieel levensbelang en we kunnen er dus niet zonder. Hetzelfde geldt voor de huid. Een huid die te weinig zuurstof krijgt, wordt vaal, dof en krijgt een vermoeide uitstraling. De huid verslapt en ver­oudert bovendien veel sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling en celvernieuwing ook zuurstof nodig is. Met Oxys Genes heeft hannah® pure zuurstof weten te vangen in een geavanceerde formule die letterlijk een verademing is voor de vale, vermoeide, doffe en verslapte huid.

  hannah® Opulence Serum
  Een gave teint viert hoogtij! hannah® Opulence Serum is een uitzonderlijk rijke, teintverhelderende en huidegaliserende serum, dat speciaal is ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid uitzonderlijk diepgaand en daarmee intensief te verbeteren. ‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid. De formule van het nieuwe hannah® Opulence Serum doet zijn naam eer aan! De samenstelling is uitzonderlijk rijk en weelderig, dankzij een uitgekiende mix van hoogwaardige, geavanceerde werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen.

  Optimaal resultaat
  Bij effectieve huidverbetering gaat het niet alleen om het behandelen van de huid, maar ook des te meer om het bewust maken van jou als klant rond een consequente dagelijkse thuisverzorging met de juiste hannah producten.
  Op een onvoorbereide huid zullen de hooggedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten niet optimaal werken. ‘Huidherstel’ houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. Een hannah huidcoach is in staat om het optimale resultaat uit de behandelingen en producten te halen.

  Over Manon van Lent
  Manon: ‘In 2007 ben ik begonnen aan de opleiding Schoonheidsspecialiste aan het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Ik heb daar eerst de basisopleiding gedaan en aansluitend de Allround opleiding van een jaar. Na mijn opleiding wilde ik mezelf onderscheiden door voor huidverbetering te gaan. Ik kwam in aanraking met het merk hannah, dat perfect aansloot bij mijn visie van het vak. Na de nodige training en bijscholing ben ik sinds oktober 2012 officieel ‘hannah huidcoach’. Sinds september 2013 ben ik ook ‘hannah specialist in huidverbetering’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply