Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Eenvoudig afvallen zonder calorieën of punten tellen

  Iedereen die wel eens een poging heeft gedaan om gewicht te verliezen, weet dat de eerste kilo’s meestal geen probleem zijn. De discipline om je aan een dieet te houden is doorgaans wel korte tijd op te brengen. Maar om dit vol te houden op een verantwoorde manier en écht je streefgewicht te behalen én te behouden: daar is meer voor nodig.

  Wil jij op een gezonde manier afvallen en voor eens en voor altijd op gewicht blijven? Dat is écht mogelijk. Kies voor een methode die werkt!

  Eenvoudig, verantwoord en succesvol
  Het Cambridge Weight Plan is speciaal ontwikkeld voor mensen die eenvoudig, verantwoord en succesvol willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is gewichtsbeheersing. ‘Gewichtsbeheersing’ is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven; letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten.
  Cambridge consulente Judith Lubbers begeleidt en ondersteunt je daarbij. Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen maaltijdvervangers, waaronder shakes, soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Jouw wensen
  Tijdens het traject wordt er gebruik gemaakt van een Stappenplan. Dit is een afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma dat flexibel en geheel afgestemd kan worden op jouw wensen en omstandigheden. Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap worden er productgroepen toegevoegd en worden de hoeveelheden wat groter. In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.
  Tijdens het intakegesprek ontvang je jouw persoonlijke map ‘van verantwoord afvallen naar bewust genieten’. In deze map vind je per stap handige tips, verrassende ideeën èn smaakvolle recepten. Daarnaast zijn ook veel praktische zaken opgenomen zoals weekplanningen en voedingsoverzichten.

  Uitgebalanceerd programma
  Het Cambridge Weight Plan is een uitgebalanceerd programma, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Tijdens het proces van afvallen begeleidt Judith je, en bereidt ze je alvast voor op gewichtsbehoud.

  ‘Ook ik heb ervaring met overgewicht’
  Judith van Praktijk Vivere: ‘Als je om je heen kijkt zie je dat steeds meer mensen te zwaar zijn. Onze beweging, ons eten en ons werk is zodanig veranderd dat overgewicht een steeds groter probleem aan het worden is. Dat geldt voor volwassenen, maar helaas ook voor veel kinderen. Toen ik met het Cambridge Weight Plan begon had ik behoorlijk wat overgewicht. Inmiddels is dat verleden tijd. Het doet zo ontzettend veel met je: je voelt je fitter, ziet er beter uit, bent minder moe en je hebt geen moeite meer met fysieke dingen. Ook niet onbelangrijk: je kunt nu gewoon leuke kleding in een maat kopen die in de winkels hangt. Ook geestelijk doet het je goed om te weten dat je er beter uitziet. En dat geestelijke aspect, dat is eigenlijk het belangrijkste. Door mijn eigen ervaring met overgewicht en enthousiasme kan ik nu zelf mensen verder helpen! Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en kan je helpen om af te slanken en op gewicht te blijven. Cambridge kenmerkt zich door de goed vol te houden manier van afvallen. Bovendien zijn alle consulenten ervaringsdeskundige.
  Naast Cambridge consulente, ben ik ook Onwards-coach. Als Onwards-coach help ik cliënten, die afgeslankt zijn, op gewicht te blijven. Ik breng valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied emotionele, mentale en fysieke handvatten. Verder voer ik vanaf oktober standaard een levensstijl-check uit. Dit houdt in dat ik de bloeddruk, glucose en het cholesterol meet van de cliënt. Dit doe ik aan het begin en aan het eind van het dieet. Op deze manier kun je een duidelijke positieve verandering in de gezondheid van de cliënt laten zien. Verder word ik elk jaar verplicht getoetst op mijn kennis voor de hercertificering.
  Het belang van gezondheid wordt steeds groter in Nederland!

   

  Je kunt nu gewoon leuke kleding in een maat kopen die in de winkels hangt

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply