Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eerst ontladen voordat je weer kunt opladen
  Rate this post

  ‘Hij doet het supergoed en heeft het zó naar zijn zin!’ Wat is het toch heerlijk als je dit kunt zeggen over je kind. Dat zou je als ouder toch iedere dag willen vertellen? Gelukkig is het vaak bij de meeste kinderen ook wel het geval. Maar toch ontkomen we er niet aan: af en toe verschijnen er donkere wolken aan de blauwe lucht en kan het weer opeens omslaan. Want wat als je zoontje moeite heeft met de nieuwe vriendin van je ex, als je dochter nog intens verdrietig kan zijn om de hond die vorig jaar is overleden of als de eindtoets zoveel spanningen met zich meebrengt dat je kind al dagen niet meer slaapt?

  Er zijn allemaal aanleidingen die de spanningen bij je kind kunnen doen oplopen. Het resultaat is dat je dochter of zoon helemaal niet meer zo lekker in zijn vel zit. Dat merk je vervolgens doordat het een korter lontje heeft, sneller van slag is of misschien wel klaagt over buikpijn. Als moeder maak je je dan zorgen, want je kind zo ongelukkig zien, dat doet pijn. De vraag is hoe je de situatie kunt ombuigen, zodat je je kind weer onbezorgd door het huis ziet huppelen.

  Ontlading
  Access Bars is dan een heel fijne manier om de spanning uit het systeem te halen. Door lichte aanraking van 32 punten op het hoofd kunnen lichaam en geest zich binnen enkele minuten volledig ontspannen. Tijdens een behandeling komen de hersenen in een diepe staat van ontspanning. Daardoor is er toegang tot de diepere lagen waar onze gedragspatronen en onze overtuigingen liggen opgeslagen. Als de spanning afneemt, heeft dit een positief effect op deze patronen en daardoor op het gedrag. Nu er rust en ruimte in het hele systeem komt, kunnen hoofd en lichaam zich daarna weer opladen met nieuwe energie.

  Meebewegen
  Na een behandeling voelen kinderen zich vaak helemaal zen. Ze zijn uiterst relaxed en staan met beide benen stevig op de grond. Doordat ze een diepe ontspanning hebben ervaren, kunnen ze veel relaxter meebewegen met de uitdagingen die ze op hun pad krijgen. Ze komen op school weer goed mee, gaan gemakkelijker om met anderen en durven stappen te ondernemen die ze anders niet zo snel zouden maken.

  Ook voor moeders
  Access Bars is er niet alleen voor kinderen. Ook voor moeders is het een heerlijke manier om tot volledige ontspanning te komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply