Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eerste hulp bij acne!
  Rate this post

  Rode blaasjes, bobbeltjes of pukkeltjes, soms met een wit puntje. Op je gezicht, rug en borst. In de puberteit ontkom je er bijna niet aan: puistjes. Maar ook in je latere leven kun je er last van (blijven) hebben. Heb je veel puistjes, dan wordt dat ‘acne’ genoemd. Hulp is onderweg! 

  Puistjes zijn huidporiën die door een opeenhoping van talg en bacteriën verstopt raken en soms ook ontstoken zijn. De één heeft slechts om de zoveel tijd een paar kleine puistjes, bij de ander veroorzaakt acne een uitgebreide huidaandoening. Heb je veel last van verstopte en ontstoken poriën, dat wordt dat ‘acne’ genoemd (ook wel ‘acne vulgaris’). Bij ernstige acne loop je ook kans op blijvende huidproblemen, zoals verkleuringen van de huid en littekens. Acne kan je erg onzeker maken – zeker in de puberteit. Gelukkig is de aandoening goed te behandelen. Doe dit liever niet met de agressieve anti-acne scrubs en wasgels die je in de drogisterij vindt, maar met gespecialiseerde behandelingen en verzorgingsmiddelen die aansluiten op alle behoeften van de huid. In het acnetraject bij Beauty&Skincare Spijkenisse word je stap voor stap begeleid bij het op de juiste manier verbeteren van je acnehuid.

  Hoe werkt het acnetraject? 

  Heel goed: je hebt de keuze gemaakt om je acne specialistisch te laten behandelen en te verzorgen. De behandeling van acne vereist veel aandacht en zorg, zowel thuis als in de salon. Kies je voor een behandelingstraject voor de acnehuid, dan ben je er zeker van dat je huid snel verbetert. Dit traject bestaat uit zeven behandelingen en producten voor thuis. De behandelingen worden verspreid over ongeveer een half jaar. Om de huidaandoening goed te kunnen bestrijden, is het vaak nodig om 1 keer per week een behandeling te ondergaan. Deze behandelingen worden langzaam afgebouwd naar 1 keer per 6 weken.

  Tijdens een intakegesprek zal in kaart worden gebracht welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Hierbij wordt gekeken naar de ernst van jouw acne en naar wat jouw wensen zijn. Een voordeel van de keuze van dit traject ten opzichte van één enkele behandeling is dat de zevende behandeling niet in rekening wordt gebracht. Ook ontvang je 10% korting op de producen die je nodig hebt voor de verzorging thuis. En omdat je bij aanvang in één keer betaalt voor het traject, heb je na elke volgende behandeling geen omkijken meer naar het betalen. Maar het allergrootste voordeel? Een optimale en juiste manier om je huid te verzorgen!

  Goed om te weten

  Beauty&Skincare Spijkenisse is aangesloten bij de ANBOS. Dat betekent dat behandelingen grotendeels of helemaal voor een vergoeding in aanmerking komen. Informeer bij je zorgverzekeraar hoe dit precies bij jou zit.

  Eerste hulp bij (jeugd)puistjes

  • Ga niet zelf aan de slag met het uitknijpen van je puistjes. Dit kan de ontstekingen alleen maar verergeren en infecties in de hand werken.

  • Laat je adviseren door de specialist welke middelen tegen acne je het beste kunt gebruiken.

  • Vermijd vette camouflagestiften en foundations. Deze verstoppen de poriën van je huid, waardoor er alleen maar meer puistjes ontstaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply