Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eerste hulp bij puistjes & acne
  Rate this post

  Pukkels, puistjes, rode plekken en mee-eters: door hormonale veranderingen kun je in bepaalde levensfases te maken krijgen met huidproblemen. Twee levensfases waarin je huid flink te maken krijgt met oneffenheden, zijn de puberteit en de zwangerschap. Gelukkig bestaan er goede behandelings­methoden en verzorgingsmiddelen om je huid door deze tijd heen te helpen. Mét een stralend en gezond resultaat. Lees je mee?

  Huidproblemen tijdens de ­zwangerschap
  Dácht dat je eindelijk ervan af was nu je tienertijd een tijdje achter je ligt, krijg je er tijdens je zwanger­schap gewoon wéér mee te maken: puistjes, pukkels, ontstekingen en acne. Niet prettig! Acne bij volwassenen is over het algemeen lastiger te behandelen. Gelukkig bestaan er óók voor de huid tijdens de zwangerschap goede behandelingen. Deze behandelingen zijn gericht op de beste verzorging van buitenaf. Ook krijg je advies mee voor een gezonde voedings- en levensstijl, Net als bij tieners wordt het beste resultaat bereikt met een kuur van meerdere acnebehandelingen. In een uitgebreide 3D-huidanalyse wordt het precieze huidprobleem in kaart gebracht, waarna samen met jou besproken wat de beste aanpak is voor jouw huid. Aan de hand van de uitkomsten wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Je huid zal er weer fris en stralend uitzien. Afhankelijk van je zorgverzekeraar is er een vergoeding voor de acnebehandeling mogelijk.

  De acnespecialistes bij Body & Vital Medispa zijn geregistreerd bij de brancheorganisatie ANBOS en zijn ervaren met elke acnebehandeling. Zij hanteren een doeltreffende aanpak die wordt afgestemd op de conditie van je huid. Voor acne- en acnelittekenvermindering worden verschillende behandelmethodes en producten ingezet, zoals fruitzuurpeelings, de Dermapen of de speciale microdermabrasiebehandeling.

  Een schone huid voor nu én later
  Puistjes, een vet voorhoofd, pukkels, mee-eters: het lot van de gemiddelde tiener. De oorzaak: hormonale veranderingen en een overmatige talgproductie. Om deze problemen te bestrijden, gaan tieners hun huid vaak te lijf met agressieve anti-puistjesproducten zoals wasgels en correctie­sticks. Het gevolg: alleen nog maar meer irritatie van de huid. Voor een gezonde, gave tienerhuid is er een goede en intensieve verzorging nodig, met de juiste producten. In de speciale tienerbehandeling maken tieners kennis met de zachte en verzorgende producten van Environ en Image. De intensieve behandeling wordt afgestemd op de specifieke behoefte van de tienerhuid.

  Wanneer puistjes of mee-eters gaan ontsteken, ontstaat er acne. Acne is niet alleen zichtbaar in het gezicht (met name op het voorhoofd en op de kin, neus en wangen), maar ook op de rug, de borst en de rug. Voor het bestrijden van (hardnekkige) acne bestaan er speciale behandelingsmethoden en producten. Deze verminderen de acne, verminderen de littekens en brengen de huid in balans.

  Middels de verschillende behandelingen ziet de tienerhuid er weer fris en schoon uit. En heel belangrijk: hiermee wordt een goede basis voor later gelegd!

  Over Body & Vital Medispa
  Body & Vital Medispa is niet zomaar een schoonheidssalon, maar een medispa waar ontspanning, huidverbetering, natuur én lifestyle samenkomen. Doel is om het beste uit de natuurlijke schoonheid en kracht van jouw huid en lichaam naar boven te halen. Immers: een stralende huid begint bij een gezond lichaam. In een stijlvolle omgeving kom je volledig tot rust. Je kunt aan op een eerlijk advies en voor een behandeling op maat. De huidspecialisten maken voor jou een intensief behandelplan, dat volledig aansluit op jouw wensen, mogelijkheden en de conditie van je huid. Dit plan bestaat uit 5 stappen: een 3D-analyse, leefstijladvies, voedingsadvies, een behandelplan op maat en productadvies. De huidexperts voeren dit plan uit in samenwerking met andere experts als huidartsen, therapeuten en voedingsdeskundigen. Middels deze vijfstappenaanpak worden de beste resultaten bereikt.

  Meer toe aan even een snelle oppepper? Of wil je gewoon kort ontspannen aan de dagelijkse stress en beslommeringen? Geen probleem: het is áltijd mogelijk om een korte behandeling te krijgen (ook zonder afspraak). Goed om te weten: alle huidadviezen en intakes zijn geheel vrijblijvend. Kom dus snel eens langs!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply