Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eet gezond, word gezond en val af!
  Rate this post

  Wetenschappelijk is aangetoond dat de mens in staat is om binnen 21 dagen een slechte gewoonte af te leren of juist een goede gewoonte aan te leren. Dus ook gezond(er) eten! Dat is ook de reden dat we deze ‘21-dagen-Challenge’ doen.

  Start en wij zorgen voor een groep die met je meedoet. Wij hebben gemerkt dat mensen die deze Challenge tegelijk met iemand anders doen, meer succes hebben.

  Geen crashdieet
  Kort gezegd staat deze Challenge voor 3 weken supergezond en clean eten. Je zult afvallen en vet verliezen zonder dat je een crashdieet hoeft te doen! Je hebt geen honger en eet supergezond. Je hebt dus ook voldoende energie om alles te blijven doen zoals je gewend bent. Een ander groot voordeel van deze Challenge is ook dat je ‘leert’ wat goede voeding met je doet. Je bent daardoor in staat om dit goede eetpatroon lang vol te houden, ook na de Challenge.

  Voor iedereen geschikt
  De 21-dagen-Challenge is voor iedereen geschikt: man, vrouw, jong of oud. Of je nu te zwaar bent of al aardig atletisch. Dit komt doordat je heel puur gaat eten, zonder bizarre pillen en vreemd smakende dieetsoepen of iets dergelijks.

  Combineren met beweging
  De 3 weken hebben uiteraard nóg meer effect als we ook gaan sporten. Wij gaan 2 tot 4 keer per week iets doen waarvan je weet dat je het zonder tegenzin kunt volhouden. Sommige deelnemers trainen al langer en kunnen dit blijven doen. Misschien ben jij nog niet zo actief en is dit een mooie aanleiding om weer wat te gaan sporten in deze 3 weken, of weer even een kickstart te geven aan je lichaam. Daarnaast zijn onze lessen gebaseerd op vetverbranding. De 21-dagen-Challenge van Next Step Heath­studio werkt als een trein!

  Next Step Healthstudio biedt ook een tweede programma. Dit programma duurt ook 21 dagen en is een programma waarbij het draait om het opbouwen van spiermassa en het verlagen van lichaamsvetpercentage, zodat er een atletisch fysiek eronder vandaan komt. Je leert met dit programma om te werken met je lichaam. Bij dit programma zitten centrale trainingen en voedingsprogramma’s op maat.

  Wil je meer informatie over deze programma’s of over ons aanbod, neem dan contact met ons op via info@nextstephealthstudio.nl of 06-20601510.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply