Rate this post
 • Eet je fit!
  Rate this post

  Eten is een essentieel onderdeel van het leven. Het is de basis van ons bestaan. Goede voeding maakt je blij. Het zorgt ervoor dat je je fit voelt, ­energie hebt en het leven lachend tegemoet gaat.

  Het is belangrijk om pure voeding te eten. Met ‘pure voeding’ bedoel ik voeding die je voedt; niet alleen maar vulling. Onder pure voeding vallen onder andere verse groente, fruit, vlees en vis, noten, zaden en alles waarvan je nog kunt zien waar het vandaan komt. Door terug te gaan naar pure voeding (en dit hoeft echt niet biologisch te zijn), geef je je lichaam een boost! Zodra je meer pure voeding aan je menu toevoegt, gaat je lichaam zich meteen beter voelen. Je voelt je energieker, de vermoeidheid verdwijnt.

  Coaching
  Als gewichtsconsulent, coach en ervaringsdeskundige weet ik dat een gebrek aan balans niet altijd alleen aan voeding ligt. Er zijn vaak allerlei omstandigheden die het lastig maken om je op je eten te concentreren. Daarom is coaching een onderdeel van mijn praktijk. Samen kijken we naar jouw eetpatroon, en waar nodig kunnen we werken aan verandering.

  Heel worden
  Als extra ondersteuning in dit proces kan Reconnective ­Healing worden ingezet. Reconnective Healing is helen zonder aanraking. Het zet alle energiefrequenties van je lichaam in beweging. Vergelijk het maar met het stemmen van een gitaar. Ook je lichaam moet af en toe ‘gestemd’ worden. Door de energie in beweging te zetten, kan het lichaam zich weer herstellen, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Daardoor kun je oude patronen en pijnen loslaten. Let wel: Reconnective Healing is geen vervanging van een medische behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply