Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Effectief detoxen met afslankthee
  Rate this post

  Al tientallen jaren wordt afslankthee over de hele wereld gebruikt om gewicht mee te verliezen. Een groot nadeel van deze theeën is echter dat vooral de laxerende werking ervoor zorgt dat men snel en gemakkelijk afvalt, terwijl het lichaam tegelijkertijd veel vocht verliest.

  Nu is er voor het eerst een afslankthee op de Nederlandse markt zónder laxerend effect, maar die wél voor gewichtsverlies zorgt: Skinny Teatox afslankthee! Leptin Skinny Teatox afslankthee is in Engeland en Amerika al niet meer aan te slepen, omdat deze 36-daagse afslankkuur doet wat het belooft en enkel voordelen kent. Het Teatox pakket voor een 36-daagse kuur bestaat uit Skinny Teatox en Colon Night tea, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Om echter het beste synergetische effect uit beide theeën te halen, is een combinatie van de twee pas een échte teatox! De Skinny Tea zorgt voor ondersteuning bij het afslanken, terwijl de Colon Night Tea zorgdraagt voor het detoxeffect.

  Natuurlijke ingrediënten
  Leptin Skinny Teatox afslankthee bestaat uit een combi­natie van verschillende 100% natuurlijke ingrediënten, zoals Sencha (groene thee), Yerba Maté (kruidenthee), ­gojibessen, citroengras, paardenbloem, brandnetel en ­Ginseng. Yerba Maté draagt bij tot gewichtsbeheersing, helpt een gezond lichaamsgewicht te behouden en ondersteunt de lipidenafbraak. Paardenbloem heeft een gunstige invloed op cholesterolwaarden en Ginseng helpt een normale bloedglucosespiegel te handhaven. Leptin Colon Night Tea is een echte detoxthee, die ondersteuning biedt tijdens de reiniging van het lichaam van binnenuit. De ingrediënten van Colon Night Tea zijn tevens 100% natuurlijk en zijn onder andere meidoornbessen, limoen, psylliumvezels, rabarber en valeriaan. Rabarber ondersteunt de darmfunctie en stoelgang, valeriaan bevordert de activiteit van het spijsverteringsstelsel en meidoorn helpt om beter in slaap te komen. Door Skinny Teatox en Colon Night Tea te combineren, volg je een van de beste detoxprogramma’s en wordt het effect dat je met de afslankkuur van 36 dagen wilt bereiken, alleen maar versterkt! Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply