Rate this post
 • Effectief pijnklachten behandelen met acupunctuur
  Rate this post

  Pijnklachten kunnen heel vervelend zijn, maar gelukkig is acupunctuur een zeer effectieve methode van pijnbehandeling. Met deze methode kan doorgaans voor directe pijnverlichting gezorgd worden. Voor een blijvend effect wordt de behandeling een aantal keren herhaald. Goed om te weten: er worden geen naalden gezet in het pijnlijke gebied!

  Acupunctuur kan ingezet worden voor alle pijnklachten, acuut of chronisch, of om het herstel na een operatie te bespoedigen. Ook pijngerelateerde klachten, zoals een verminderd gevoel in de handen of voeten, doofheid en tintelen, reageren goed op deze behandelingen. Klachten waarvoor cliënten met succes behandeld zijn: acute pijn, chronische pijn, herstel bij botbreuken, hielpijn, hielspoor, heuppijn en ischias, hoofdpijn en migraine, kniepijn, motorische problemen, duizeligheid, nek- en schouderpijn, rugpijn (hoog en laag), ‘tennisarm’ en zwelling. Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen je graag!

  Bij Nurture Your Nature staan we voor jou klaar met effectieve behandelingen. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.  Wil je meer weten, neem dan contact op, of maak een afspraak. Een verbetering van je situatie is altijd mogelijk, ook als je al een tijd met klachten rondloopt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply