Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Effectief vet kwijtraken
  Rate this post

  Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot 4 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.
  De gecontroleerde verkoeling raakt en elimineert alleen de vetweefsels. Andere behandelingen, zoals de laser, kunnen ook het omliggende weefsel beschadigen, wat dus niet gebeurt bij de cryolipolyse. Het verminderen van de vetweefsels begin je te merken na ongeveer 15 dagen. Het maximale resultaat is zichtbaar binnen maximaal 3 maanden.
  Tijdens de behandeling kun je relaxen met wat leesvoer of luisteren naar een muziekje. Na de behandeling kun je gewoon je dagelijkse bezigheden voortzetten.

  Over Xance bodycare
  Xance bodycare bestaat 6 jaar en biedt allerlei behandelingen waar je blijvend van opknapt. De salon werkt met de modernste apparatuur en hanteert een prima prijs/kwaliteitverhouding.
  De hoofdvestiging van Xance is in Meppel. In Enschede is een nevenvestiging die op zaterdagen geopend is vanaf 10.00 uur. Xance werkt alleen op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply