Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Effectieve anti-aging
  Rate this post

  Je kent ze wel, al die reclames en advertenties van huidverjongingsapparatuur en –middeltjes die veel beloven, maar op termijn weinig tot niets doen en eigenlijk alleen maar een heleboel geld kosten. Ben jij daar ook zo klaar mee?

  Toch bestaat er wel cosmetica die goede resultaten geeft en daadwerkelijk doet wat ze belooft. Cosmetica waar niet allemaal ongezonde stoffen aan toegevoegd zijn. Cosmetica waardoor je je leven lang een mooie en gezonde huid behoudt.
  ‘Ik werk in mijn salon met de producten van Dr. Baumann’, vertelt Nathalie Grefkens-Blind. ‘Het is een merk met een verhaal. En dat verhaal gaat niet over vage ingrediënten, valse beloften, misleidende reclame en regelrecht bedrog. Nee, dat verhaal gaat over wetenschappelijk aangetoonde resultaten en hoe die op een natuurlijke, gezonde en realistische manier bereikt kunnen worden. De producten van Dr. Baumann bieden een effectieve anti-aging dankzij hooggeconcentreerde ingrediënten, waarvan de werking écht wetenschappelijk onderzocht en bewezen is. De huid wordt daadwerkelijk gehydrateerd en je ziet gerichte en zichtbare huidverbetering in geval van huidproblemen zoals eczeem, rosacea, couperose en acne.
  Bij je afspraak zal ik je informeren waar je op kunt letten bij cosmeticagebruik en je krijgt een gedegen huidanalyse. Als je overstapt op de producten van Dr. Baumann begeleid ik je bij het gebruik van de producten thuis. Aanvullend kun je gebruikmaken van ondersteunende huidverbeterende behandelingen met behulp van producten van Dr. Baumann, (cosmetische) acupunctuur en hoogwaardige voedingssupplementen van Lavisage. Maak een afspraak en geniet voor slechts € 25,- van een kennismakingsbehandeling!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply