Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een eigen spa: ook voor jou
  Rate this post

  Wat is er meer rustgevend dan om na een drukke en hectische werkdag heerlijk te ontspannen in je eigen privéwellness bij jouzelf thuis? Steeds meer mensen gunnen zichzelf en hun gezin de luxe van ultieme ontspanning in hun eigen jacuzzi, hot tub, sauna of spa.

  Een eigen spa is een investering in jouw eigen gezondheid: wellness is de balans tussen werkdruk en ontspanning thuis. Het is aangetoond dat een spa niet alleen het gevoel van welzijn stimuleert, maar ook daadwerkelijk een positieve invloed heeft op jouw hele lichaam.
  Een spa voorkomt aandoeningen die kunnen optreden wanneer de stress van de moderne hectische maatschappij te veel wordt. Aangetoond is dat de ontspannende werking van warm water laat op de avond een goede nachtrust ­bevordert. Vraag het maar aan topsporters: na een lichamelijke inspanning helpt het warme bubbelende water van een spa om stijve spieren te voorkomen en om gewrichten en pezen te ontspannen. En natuurlijk heeft een eigen spa ook een sociale functie. Want wat is er meer ontspannend dan om na een drukke dag heerlijk met het gezin te relaxen in de spa en de dag te bespreken?

  Voor iedereen bereikbaar
  Was een eigen spa tot voor kort een luxe die alleen de ­‘happy few’ zich konden permitteren, anno 2016 is een eigen spa thuis (binnen of buiten) voor iedereen bereikbaar. Hoe beperkt je budget ook is: de productlijn van Spa ­Industries heeft een spa voor jou!
  Doe jezelf dus niet te kort en vraag vrijblijvend advies. Spa Industries is een ‘one stop shop’, die het hele traject ­verzorgt, van advies, aanschaf en installatie tot ­onderhoud. Een geruststellende gedachte bij een toch nog altijd ­belangrijke aankoop.

  Ben je enthousiast geraakt over de mogelijkheden van jouw eigen privé-spa? Dan ben je altijd van harte welkom voor een onafhankelijk en vrijblijvend advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply