Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Eigenlijk staat alles fantastisch’
  Rate this post

  Ken je dat gevoel? Maandagochtend, een belangrijke meeting op werk. Het regent, het is koud en het waait gigantisch hard. Je neemt een warme douche. Maar dan: de paniek slaat toe. Door de schitterende zomer ben je nog helemaal niet bezig geweest met het aanvullen van je garderobe voor het najaar. Ik heb genoeg in mijn kast hangen hoor; daar niet van. Maar het sluit totaal niet aan bij de modetrends van het nieuwe seizoen en ik ben gewoon écht even toe aan wat nieuws, iets leuks, iets unieks misschien wel.

  Eén van mijn beste vriendinnen wil ook gaan shoppen en is altijd op vrijdag vrij. Supergezellig! Ik neem ook de vrijdag vrij en de date staat! Ik heb haar al een tijdje niet gezien, als vanouds samen op pad dus… Kunnen we meteen even bijkletsen! Ze stelt voor om naar Oegstgeest te gaan. Daar gaat ze wel vaker naartoe en ik moet toegeven: ze loopt er wel écht altijd trendy bij! ‘We gaan sowieso naar June. Daar slaag ik altijd!’ beweert ze. Ik ken June. wel van de verhalen, maar ik ben er zelf nog nooit geweest, dus ik ben benieuwd!

  Het is inmiddels vrijdag. Ik ben vroeg op en besluit ‘s ochtends eerst even een kijkje te nemen op de Instagram van June. Ik scroll door de pagina en ze hebben superleuke posts! Je krijgt direct een goede indruk van de labels die ze hebben. Ze verkopen echt kwaliteit! Pomandère komt voorbij, Monique van Heist en Closed, waar ik echt onwijs fan van ben. Ik ben overtuigd: we gaan naar June.!

  Rond 11.45 uur lopen we de winkel binnen. We worden meteen warm ontvangen door Arnold (de eigenaar). Er staat een gezellig muziekje op en we krijgen een drankje van hem aangeboden. Ik hoef niks te drinken, want we hebben net een kopje thee gedronken, maar de chocola kan ik niet weerstaan. Wel echt een leuke binnenkomer hoor en waar maak je dat nou mee? Ik heb nog nooit een drankje aangeboden gekregen in een kledingwinkel, maar volgens mijn vriendin doen ze dat altijd. Cool!

  We vertellen waar we naar op zoek zijn en Arnold heeft binnen no-time een paar leuke setjes bij elkaar gezocht. Het is echt een feestje om door zijn winkel te lopen! Hij heeft een paar leuke jeans voor ons tevoorschijn getoverd, een superleuke sweater van Closed en zo’n lekkere wollen trui van Knitted. Binnen de kortste keren staan mijn vriendin en ik allebei met een flinke stapel kleding in het pashokje. Eigenlijk staat alles fantastisch en het zit ook nog eens heerlijk! Hoe kan ik nou kiezen?! Naja, dan maar een maandje rustig aan doen met mijn uitstapjes, want alles gaat mee!

  Bij de kassa babbelen we nog wat na en voor we het weten is het alweer 14.00 uur geweest! Waar is de tijd gebleven?! Met een tas vol leuke kleding gaan we weer naar huis. Wat was dit een geslaagde dag zeg!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply