Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eindelijk af van die eeuwig blozende wangen
  Rate this post

  Winter, gure wind en koude wangen lijken onlosmakelijk bij elkaar te horen. Je huid kan behoorlijk te lijden hebben onder de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. Schraalheid, maar ook blijvende roodheid door verwijde bloedvaatjes: couperose. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

  Alhoewel couperose een volkomen onschuldige aan­doening is, kun je je behoorlijk gaan storen aan die ontsierende rode, spinnenwebachtige lijntjes op je wangen, neus en kin. Couperose komt vaker bij vrouwen voor dan bij mannen en dan vooral bij vrouwen met een blanke huid. Meestal begint het zo rond je 30ste. Wat je ziet, zijn de uiteinden van de bloedvaatjes die hun natuurlijke elasticiteit verloren hebben. Het lijkt alsof je continu bloost en wanneer er niets aangedaan wordt, is de kans groot dat je er in de loop der tijd alleen maar meer last van krijgt. Couperose gaan namelijk niet meer over.

  Coagulatie
  Je gezicht zoveel mogelijk proberen te ver­bergen is geen oplossing, maar coagulatie wel! Dat gebeurt bij Schoonheidssalon Annemarie met behulp van het BioSkin­Smoothing-apparaat van Pascaud. Met behulp van stroom en een dun naaldje wordt het bloedvaatje verwarmd en als het ware dichtgesmolten. De behandeling kan wat pijnlijk zijn, er kan een klein korstje ontstaan en je huid zal enige tijd rood zijn, maar daarna ben je wel van die ontsierende lijntjes verlost.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply