Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eindelijk af van die vetrandjes…
  Rate this post

  Je hebt al het goede gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. ­Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing. ­Centimeters verdwijnen als sneeuw voor de zon!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot 4 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.

  Over ons
  Huidinstituut Jossy van der Zwan is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer. Je kunt bij ons terecht voor diverse professionele behandelingen. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmeticahuizen, 40 jaar ervaring in het schoonheidsverzorgingvak en de persoonlijke aandacht die wij je geven, staat garant voor een optimaal resultaat. Voor behandelingen met Botox werken wij samen met dokter Robert Schoemacher, Nederlands bekendste cosmetisch arts. Dokter Schoemacher is vooral bekend ­geworden door zijn aanwezigheid op de Nederlandse tv, waar hij heeft meegewerkt aan spraakmakende ­programma’s als ‘Make me beautiful’. Hij is daarmee de meest ervaren ­cosmetisch arts in Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply