fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Eindelijk die mooie bos vol en volumineus haar!

  Jij hebt átijd al gedroomd van een mooie, volle bos haar a la Jennifer Lopez en Blake Lively. Hiermee vergeleken is jouw kapsel maar een treurig, slap bosje. Goed nieuws: zo’n mooi en volumineus kapsel is ook voor jou weggelegd!

  Maak kennis met dé nieuwe manier van het laten zetten van extensions: hairweaves! Het team van In Style Kappers is gespecialiseerd in het zetten van hairweaves. Haarspecialist Hilde vertelt: ‘De Natural Hair weave wordt door middel van vlechten in je eigen haar vastgemaakt. Dat gebeurt met naald en draad. De methode is volledig natuurlijk, en daarmee ook niet schadelijk voor je haar. Ook blijft de weave goed zitten. Als je voor het eerst bij ons komt, vindt er een intakegesprek plaats. Hierin worden je wensen besproken en de juiste kleur en textuur gekozen. Vervolgens zal de weave worden geplaatst. Al binnen een uurtje heb jij een prachtige volle bos haar!’

  Mooi én natuurlijk!
  De haarspecialisten van In Style Kappers werken met de formule Natural Hair. Kenmerkend hieraan is dat er gebruik wordt gemaakt van 100% echt mensenhaar. Dat levert een mooi en natuurlijk ogend resultaat op. De zachte kwaliteit van het haar heeft een natuurlijke slag, waardoor het mooi en soepel door je eigen lokken valt. Omdat er zoveel verschillende kleuren en texturen (krul, slag en steil) in het assortiment zitten, zal er altijd een mooie weave voor jou bij zitten! Ook zijn er verschillende lengtes: 30, 40, 50 en 60 centimeter. Met behandelingen voor volume, verlenging óf allebei is er veel mogelijk. Gewoon wat meer volume in je manen, of voor model prinsessenhaar: waar ga jij voor?

  Heb je inmiddels mooie weaves in je haar? Zó verzorg je je nieuwe kapsel!

  – Wassen: niet te vaak
  Als je je haar om de dag in plaats van élke dag wast, voorkom je dat het droog gaat aanvoelen. Zorg er wel voor dat je je haar eerst goed borstelt met een speciale borstel. Daarna kun je je lokken in de speciale shampoo en conditioner voor hair weaves zetten.

  – Droog met beleid
  Na de wasbeurt is het tijd om je haar te drogen. Let op: doe dit met beleid. Zachtjes droog knijpen zorgt ervoor dat de hair weaves goed droog kunnen worden. Gebruik je een föhn? Zet hem dan op de stand ‘koude lucht’.

  – Schoonheidsslaapje
  Ga niet met nat haar naar bed. En als je gaat slapen, doe je haar dan in een slappe staart of vlecht. Op die manier voorkom je klitten.

  – Glossy
  Spriets wat glansspray in je haar. Dit zorgt ervoor dat de de kleur van je lokken mooi uitkomt én dat je haar een mooie glans krijgt.

  Super goed advies
  Rigtsje: ‘Dit is de eerste kapsalon waarvan ik gelijk bij thuiskomst kon zeggen hóe blij ik ben met mijn nieuwe kapsel. Ik voelde me welkom, het was gezellig én kreeg super goed advies. Ik weet het zeker: ik kom zéker terug!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply