Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • ‘Eindelijk iemand die mij kan helpen!’

    Vorig jaar zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was overspannen en had lichamelijke klachten, zoals rugpijn, en ik had maagproblemen: ik ben 10 kilo afgevallen. Mijn huisarts kon me niet verder helpen, en ook een fysiotherapeut, psycholoog en masseur boden geen uitkomst. Het was zó erg, dat ik niet meer gewoon kon werken en ik overdag voornamelijk thuis op de bank lag. Ik ging me steeds slechter voelen en dacht dat niemand mij kon helpen…

    Eind vorig jaar zag ik het ForYou Magazine liggen bij de Jumbo, en daar stond een artikel in van Ayla. De tekst van dat artikel gaf precies mijn situatie weer. Ik heb Mariska gebeld om een afspraak te maken, en ik voelde meteen: ‘Eindelijk iemand die mij kan helpen!’ Vanaf de eerste behandeling ging het beter met mij. Mariska biedt drie verschillende behandelingen, en ze past steeds de behandeling toe die helpt bij de klacht waar ik op dat moment mee zit. Ik was er zelf verbaasd over dat het werkt, maar ik vind het goed dat er een magazine is dat dit soort ‘alternatieve’ oplossingen presenteert. Daarnaast is Mariska ook een soort spirituele hulp: ze helpt me om mijn eigen weg te vinden in het leven. Ik leer veel van haar! Ik eet ook weer normaal en ben mijn pijnklachten kwijtgeraakt. Bovendien kan ik weer 4 uur per dag werken. Ik blijf voorlopig aan mijn gezondheid werken en ben echt blij dat Mariska op mijn pad is gekomen!

    Evgeniya Wesseling

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply