Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eindelijk van zijn klachten af
  Rate this post

  Heeft je kind bijvoorbeeld last van keel-, neus- en/of oorproblemen of buikpijn? Of is er sprake van slecht werkende darmen door voedselintoleranties? Of heeft je kind te maken met AD(H)D door een
  vaccinatiestoring? Dan kan fotonentherapie wellicht uitkomst bieden.

  Fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij het lichaam opgeladen wordt met biofotonen-energie. Deze therapie kan dus omschreven worden als ‘genezen met licht’. De therapie is gebaseerd op het feit dat van elke lichaamscel een bepaalde energiefrequentie gemeten kan worden. Zieke cellen krijgen een andere energiefrequentie, en de biofotonentherapie herstelt de originele frequentie.

  Wat doet de therapie?
  Het licht dat wordt ingezet bij fotonentherapie, stimuleert de functie van alle lichaamscellen, waardoor niet alleen de werking van het hormoonstelsel, immuunsysteem en zenuwstelsel verbetert, maar ook van alle organen en van de mentaal-emotionele conditie. Hierdoor komt het lichaam weer in balans.

  Toepassingen
  Fotonentherapie kan worden toegepast bij veel
  gezondheidsproblemen: bij zowel verstoringen van het hormoonstelsel, spijsverteringsstelsel, afweersysteem en zenuwstelsel als problemen met het hart en bloedvaten, longen en luchtwegen, nieren en urinewegen, huid, zintuigen en het bewegingsapparaat.

  Fotonentherapie is er voor zowel aandoeningen van
  lichamelijke en psychische aard als aandoeningen met een acuut of een chronisch karakter.

  Meting met Asyra Pro
  Vincent Roelofs maakt in zijn praktijk gebruik van de Asyra Pro, die inzicht geeft in de gezondheid. De Asyra Pro laat niet alleen weten wat de oorzaak is van klachten, maar geeft ook mogelijke oplossingen aan, zonder dat de cliënt allerlei onaangename behandelingen hoeft te ondergaan.

  Het systeem meet allerlei processen die in het lichaam plaatsvinden, door middel van energiefrequenties die de organen afgeven. De methode is voor de cliënt heel simpel en niet pijnlijk, want die hoeft alleen maar twee elektroden vast te houden. Als de resultaten bekend zijn, worden die met de cliënt besproken. Daarna vindt de behandeling plaats met behulp van de fotonentherapie en homeopathische middelen. In het geval van AD(H)D bij je kind kan het afwijkende gedrag gekoppeld zijn aan tekorten op voedingsgebied. Die kunnen met ­orthomoleculaire middelen aangevuld worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply