Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik ben eindelijk van mijn lovehandles af!
  Rate this post

  Apetrots ben ik. Maandenlang lette ik op mijn voeding, liet ik alle snacks en zoetigheid aan me voorbijgaan en sportte ik drie keer in de week. Het resultaat is geweldig: ik ben 24 kilo lichter en heb eindelijk mijn ­streefgewicht bereikt. Maar er bleef iets wat me stoorde, die laatste vetrolletjes kreeg ik maar niet weg.  Hoe hard ik ook trainde, die lovehandles rond mijn taille en kipfiletjes onderaan mijn bovenarmen waren zeer hardnekkig.

  Stiekem heb ik wel eens liposuctie overwogen, maar dat durfde ik toch niet aan. Ik heb er een documentaire over  op tv gezien en dat vond ik behoorlijk heftig allemaal.  Toen ik het er op de sportschool weer eens met iemand over had, vertelde ze mij over cryotherapie. Ik had er nog nooit over gehoord, maar omdat zij zo enthousiast was over de resultaten die zij ermee had behaald, ben ik ook maar eens op onderzoek uitgegaan. Ik heb contact opgenomen met BeautyCentre Jolanda. Na een eerste oriënterend gesprek was ik gelijk om: dit was de perfecte oplossing voor mij.

  Ik heb inmiddels een kuur van zes behandelingen ondergaan.  Ik verwachtte eigenlijk dat ik het tijdens de behandeling ontzettend koud zou krijgen, maar dat was helemaal niet het geval. Met de kop van het apparaat wordt zacht tegen de huid geduwd. Eigenlijk voelt het wel prettig aan, bijna ontspannend. Voor en na elke behandeling wordt je omtrek gemeten en je ziet meteen resultaat. Echt geweldig!

  Sinds ik zo ben afgevallen, heb ik een compleet nieuwe garderobe aangeschaft, maar aan echt nauwsluitende kleding durfde ik me niet te wagen. Dan zag je immers nog steeds die vetrolletjes. Maar toen ik vorige week langs mijn favoriete kledingzaak liep en een prachtig jurkje in de etalage zag hangen, bedacht ik me niet en ging naar binnen om hem te passen. Als een tweede huid sloot hij om mijn lichaam en voor het eerst was ik helemaal tevreden met mijn nieuwe figuur. Geen storende rolletjes meer, maar mooie rondingen op de juiste plaatsen. Dat was me zonder cryotherapie nooit gelukt!

  Femke (28) uit Rosmalen

  Hoe werkt het?
  Door gecontroleerde koeling van buitenaf ­worden ongewenste vetcellen bevroren.  Deze sterven al en worden door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Cryotherapie is effectief bij onder meer lovehandles, een buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen en de rug.
  Het vetweefsel wordt met cryotherapie op een veilige manier afgebroken. Huid, spieren en zenuwen blijven intact en hebben niet onder  de behandeling te lijden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply