Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Eindelijk een mooie huid’
  Rate this post

  Al jaren had ik last van depigmentatie. Dat is een huid­aandoening waarbij het pigment in je huid op sommige plekken helemaal weg is, waardoor je pigmentvlekken op je lichaam krijgt die lichter zijn dan de huid eromheen. Bij mij waren die lichtere plekken in mijn gezicht te zien. Ik begon er steeds meer van te balen.

  Ik wist niet wat ik moest doen en maakte een afspraak met een schoonheidsspecialist voor advies. De behandelingen bij haar ­gingen er vrij heftig aan toe. Ze werkte met agressieve peelings waar bepaalde kruiden in zaten die in mijn huid beten. ­Regel­matig verliet ik haar zaak met een pijnlijk, rood gezicht. Als ik in de spiegel keek, schrok ik zelfs. Mijn huid zag er nog veel heftiger uit dan voor die behandelingen. Dat kon niet niet de bedoeling zijn.

  Op een ochtend zette ik de tv aan. Ik kwam terecht bij een programma waarin een huidcoach vertelde dat er nog zoveel meer mogelijk was op het gebied van huidverbetering. In haar praktijk werkte ze met technieken waarvan ik nooit eerder had gehoord. Wat zij vertelde, sprak me heel erg aan. Misschien was er wel een andere manier om mijn huid te verbeteren. Ik besloot een afspraak bij Esther’s Choice te maken. Jeanette zag dat mijn huid uit balans was; gevoelig, geïrriteerd en erg droog. Ze liet mij eerst een voedende behandeling ondergaan, zodat mijn huid kon herstellen. Daarna zijn we verdergegaan met een intensieve kuur, waarbij ik meerdere keren per week langskwam voor diverse anti-ageingbehandelingen. Ook adviseerde ze me om ’s ochtends en ’s avonds mijn huid met andere, voedende crèmes te verzorgen. Om de huid van binnenuit te verbeteren, raadde ze me aan om huidsupplementen van Laviesage te gaan gebruiken. Langzamerhand begon mijn huid er weer gladder en egaler uit te zien. Nog steeds heb ik wel wat lichtere vlekken in mijn huid. Door de juiste adviezen van Jeanette, namelijk de juiste crèmes gebruiken en oppassen met zonlicht, kan ik er nu veel beter mee omgaan.

  Inmiddels kom ik al meerdere jaren bij Jeanette en we hebben een vriendschappelijke band gekregen. Elke maand kiezen we een behandeling die past bij waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft. We maken dan een keuze uit verschillende anti-agingbehandelingen, zoals de de facial skin lifting, bindweefselbehandeling of de Transformage 3D. Jeanette is altijd op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van anti-ageing en staat nooit stil. De behandelingen zijn echt een verwenmomentje voor mezelf. Maar nog beter: mijn huid voelt veel zachter aan én ziet er gezonder uit dan ooit. Wat een verschil met een paar jaar terug, toen ik helemaal niet blij werd als ik mijn eigen spiegelbeeld zag. Botox is voor mij nog niet nodig. Ik ben tevreden met hoe ik er nu uitzie!

  – Wietske (46 jaar) uit Harkema

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply