Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Eindelijk rust in je hoofd met Access Bars

  Zoals elk jaar opnieuw vliegen de goede voornemens je weer om de oren rond de jaarwisseling. En ieder jaar staan dezelfde voornemens hoog op ons lijstje, zoals ontstressen, tijd creëren voor familie en leuke dingen, alles op orde krijgen.

  Hoe zou het zijn als je dit kunt bereiken met gemak? Wat als je alle voornemens overboord kunt gooien, omdat het gewoon een onderdeel van je leven wordt? Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer aan al die opgelegde denkwijzen hoeft te houden, maar jij gewoon vanzelf weet hoe je dit kunt bereiken? De Access Consciousness Bars is een
  effectieve methode waarbij 32 punten (Bars) op je hoofd zachtjes aangeraakt worden. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle gedachten, emoties, gevoelens en overtuigingen op die je beperken, belemmeren en ongemak creëren in je leven en je lichaam.
  De methode kan prima ingezet worden wanneer je je opgejaagd voelt, slecht slaapt, futloos en onzeker voelt, je niet meer tot rust kunt komen, vergeetachtig wordt, hoofdpijn, rugpijn en andere lichamelijke klachten krijgt, een kort lontje en/of huilbuien hebt, eetbuien krijgt of juist niet meer eet, waardoor je je ook nog eens zorgen gaat maken over je gewicht, etcetera. Kortom: stress en vermoeidheid! Laat jezelf een Bars-sessie ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft.Met het runnen van de Bars geef je je lichaam en geest weer de ruimte om het zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen. Hoe meer Bars-sessies je ontvangt, hoe meer dit resultaat zich uitbreidt! Hoe zou het zijn om op deze manier weer nieuwe mogelijkheden te ontdekken?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply