Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Eindelijk tevreden over mijn nagels’
  Rate this post

  ‘Doordat  ik  korte  en  slappe  nagels  heb,  kon  ik  ze  nooit  lang  laten  groeien.  Ik  kon  ze  gemakkelijk  ombuigen  en  ze  scheurden  snel  in.  Dat  vond  ik  erg  jammer.  Bij  andere  vrouwen  werden  mijn  ogen  altijd  naar  mooie  lange  nagels  toegetrokken  die  vrolijk  versierd  waren.  Dat  wilde  ik  ook…’

  ‘Nu  ben  ik  erg  tevreden  over  mijn  acrylnagels  en  de  manier  waarop  ze  gezet  zijn,  maar  helaas  was  mijn  eerste  ervaring  met  het  zetten  van  acrylnagels  geen  goede.  De  werknemers  gingen  bij  die  salon  niet  persoonlijk  met  mij  om.  Het  was  gewoon  lopendebandwerk!  Het  stonk  er  bovendien  erg  naar  acryl  en  mijn  nagels  werden  niet  mooi  afgewerkt:  er  zaten  allemaal  hobbels  en  bobbels  in,  omdat  de  acryl  niet  netjes  uitgestreken  werd.  Helaas  gebeurt  het  nog  vaak  in  salons  dat  de  kwaliteit  te  wensen  overlaat.  Ik  ben  toen  via  een  vriendin  bij  Kim  terechtgekomen.  Bij  haar  heb  je  de  rust  om  je  wensen  te  bespreken  en  de  tijd  om  een  kleur  uit  te  zoeken.  De  voor-  en  nadelen  van  de  verschillende  behandelingen  zet  Kim  graag  voor  je  op  een  rijtje.  Hoewel  ze  nog  niet  lang  nagels  zet,  gaat  ze  erg  nauwkeurig  te  werk  en  zorgt  ze  er  altijd  voor  dat  ik  tevreden  naar  buiten  loop.  Een  natuurtalent  als  je  het  mij  vraagt.  Omdat  mijn  nagels  erg  slap  zijn,  kies  ik  voor  acrylnagels,  maar  als  mijn  nagels  wat  steviger  waren,  zou  ik  gelnagels  nemen.  Het  heeft  allebei  zijn  voor-  en  nadelen.  Ik  heb  die  met  Kim  uitvoerig  besproken.  Sinds  ik  bij  haar  kom,  ben  ik  eindelijk  tevreden  over  mijn  nagels  en  de  service.’

  –  Natasja  (32)  uit  Assen

  Wekenlang  plezier  van  je  nagels
  Kim:  ‘Voor  de  gelnagels  en  acrylnagels  werk  ik  met  het  merk  Magnetic.  Bij  gelnagels  verleng  je  eigenlijk  je  natuurlijke  nagel,  zodat  je  ook  mooie  lange  nagels  kunt  dragen.  Er  komt  een  verlenging  op  je  natuurlijke  nagel  en  om  die  extra  stevigheid  te  geven,  komt  er  een  laagje  gel  overheen.  Dit  kan  in  iedere  kleur.  Met  acrylnagels  verleng  je  ook  je  natuurlijke  nagel.  Dit  is  steviger  en  uitermate  geschikt  voor  mensen  die  met  hun  handen  werken.  Ook  dit  kan  in  iedere  willekeurige  kleur.
  Heb  jij  van  jezelf  wel  lange  sterke  nagels,  maar  wil  je  een  kleurtje  nagellak  dat  langer  mooi  blijft  dan  2  dagen?  Dan  is  gelpolish  misschien  iets  voor  jou.  Het  is  een  gelnagellak  dat  in  een  UV-  of  LED-lamp  moet  uitharden.  Gelpolish  blijft  goed  zitten,  tot  wel  3  weken  lang!’

  Tips  &  trucs
  –  Gebruik  tijdens  schoonmaakwerkzaamheden  handschoenen.  Zo  blijven  je  kunstnagels  onbeschadigd.
  –  Door  elke  dag  nagelriemolie  te  gebruiken,  zorg  je  ervoor  dat  kunstnagels  langer  blijven  zitten.
  –  Tik  niet  te  veel  met  je  nagels  op  bijvoorbeeld  een  tafel.  Zo  kan  er  lucht  ontstaan  en  kunnen  de  kunstnagels  loslaten.
  –  Gelpolish  zorgt  voor  het  doorgroeien  van  de  eigen  nagels;  perfect  voor  nagelbijters!
  –  Haal  nooit  je  eigen  kunstnagels  eraf,  maar  laat  ze  verwijderen  door  een  professional.  Zo  beschadig  je  de  natuurlijke  nagel  niet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply