Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Eindelijk van die haartjes af!’
  Rate this post

  Al sinds mijn puberteit heb ik last van donkere haartjes op mijn bikinilijn en oksels. Ik scheer deze altijd weg en heb me ook wel eens laten waxen bij een salon. Wat een pijn! Dat wou ik nooit meer meemaken, dus bleef ik scheren.

  Het nadeel van scheren is dat ik steeds rode bultjes heb die erg opvallen als ik in bikini rondloop. Bovendien heb ik na het scheren altijd een donkere waas op mijn huid: lelijk en totaal niet vrouwelijk. Dit zorgde ervoor dat ik niet graag naar het zwembad of het strand ging: ik schaamde me rot voor mijn bikinilijn! Afgelopen lente was ik het helemaal zat en besloot ik om voorgoed af te rekenen met mijn haarprobleem. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen met IPL gehad en ben ik eindelijk van die donkere haartjes af. Ik heb deze zomer weer heerlijk vrij en blij rondgelopen in mijn bikini en vertel mijn positieve ervaringen met IPL aan iedereen die het maar horen wil! Want volgens mij zijn er heel veel vrouwen die zich schamen voor hun donkere lichaamshaartjes. Dat is helemaal niet nodig, want je kunt er dus iets aan laten doen!

  Omdat de haartjes zich in verschillende groeifasen bevinden, heb ik meerdere behandelingen gehad. Zo zorgden we ervoor dat uiteindelijk alle haartjes verdwenen. Ik vond het een prettige behandeling, die veilig, snel, definitief en zonder risico is. Bovendien bespaart het heel wat geld aan scheerspullen. De kosten voor de IPL-behandelingen haal je er op termijn dus met gemak uit!

  Noa (25)

  Over IPL
  Intense Pulsed Light (IPL) is hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Alle plaatsen waar overbeharing optreedt zijn te behandelen, zoals de oksels, bikinilijn en benen, en voor de mannen de rug en de nek.

  Altijd mooie wenkbrauwen
  Wenkbrauwen bepalen je uitstraling. Ze vormen de kapstok van je gezicht en mogen goed zichtbaar en aanwezig zijn. Maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Als je ouder wordt, worden je wenkbrauwen steeds dunner, ze verliezen haartjes en vorm of zijn te veel geëpileerd. Of ze hebben te lijden gehad van ziekte en medicijnen. Met permanente make-up kun je op een natuurlijke manier zorgen voor mooie wenkbrauwen. Ook je eyeliner en lippen kunnen gepigmenteerd worden. Zo bespaar je veel tijd ’s ochtends!

  Al meer dan 40 jaar een begrip
  Een begrip in Zoetermeer: dát is wat Instituut Jossy van der Zwan al meer dan veertig jaar is. Een bezoek aan Jossy en de andere specialisten van het instituut is een heerlijke ervaring. Niet in de laatste plaats om je er na een behandeling prachtig uitziet. Maar óók omdat een bezoekje heerlijk ontspannend en rustgevend is. Alle producten die worden gebruikt tijdens de professionele behandelingen, zijn zorgvuldig uitgekozen én diervriendelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply