Rate this post
 • ‘Eindelijk van mijn rugpijn af’
  Rate this post

  Al 10 jaar liep ik rond met pijn in mijn rug, omdat ik zwaar lichamelijk werk doe. Ik was bij allemaal fysiotherapeuten en ‘krakers’ langsgeweest, maar ze konden mij maar niet van mijn pijn af helpen.

  Drie maanden geleden stond ik bij de viskraam van een vriend van mij, omdat ik de gewoonte heb om elke vrijdag daar een visje te eten. Die vriend vroeg toen: ‘Hoe gaat het nou met je rug?’ Ik zei: ‘Kloten. Ik loop krom van de rugpijn.’ Een man schuin achter mij hoorde me dat zeggen, en hij zei tegen me dat hij een tijdje eerder ook de hele dag pijn had, die bovendien uitstraalde naar zijn benen, zodat hij met een wandelstok moest lopen. Hij was bij toeval bij Barbara van Fysiotherapie van Gelderen terechtgekomen, die tegen hem zei dat hij hem in een paar behandelingen van zijn pijn af kon helpen. En dat was ook gebeurd, zie hij. Ik zei tegen die man: ‘Geef me haar adres maar eens dan.’
  Ik heb Barbara gebeld, heb een afspraak gemaakt en ben naar de praktijk gegaan. Daar heeft Barbara eerst mijn wervels rechtgetrokken, en daarna met dry needling op mijn rug gewerkt. Ook heeft ze littekenweefsel behandeld. Na vier sessies kon ik alweer heel aardig lopen! Het gaat nu hartstikke goed, ik heb bijna geen pijn meer, en ik ben heel tevreden over de behandelingen. Ik moest er wel elke keer een uur voor reizen naar Middelharnis, maar dat had ik er wel voor over…

  – Paul Bosman uit Pijnacker –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply