Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Eindelijk van mijn rugpijn af’
  Rate this post

  Ik had vaak en veel last van mijn onderrug, bekken en heupen; iets waarvan ik dacht dat het een overblijfsel was van mijn twee zwangerschappen, waarbij ik al snel last kreeg van bekkeninstabiliteit. Ik had er met name last van tijdens het werken.

  Elsbeth is de moeder van een goede vriendin van mij en die bood mij een proefbehandeling aan bij Bailine, onder het mom van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’.
  De dag dat ik bij Elsbeth kwam voor mijn proefbehandeling, kon ik wel huilen van de pijn aan mijn onderrug. Ik had een paar drukke dagen gehad en kon nauwelijks lopen. Elsbeth legde toen het concept en het voedingsadvies uit. Toen ben ik gaan liggen en heb ik mezelf overgegeven aan Elsbeth en haar pads. Na de eerste behandeling was ik verkocht! De pijn in m’n rug was nihil, en dat alles na een behandeling van 30 minuten.
  Ik heb toen besloten om hiermee door te gaan en ook het voedingsadvies te gaan oppakken. Voedingsadviezen gingen onder andere over koolhydraten, eiwitten en vetten en de invloed daarvan op je lichaam. Het beviel zó goed, al na de eerste week, dat ik er tot op heden mee doorga en niet van plan ben om ermee te stoppen. Ik heb namelijk geen last meer van mijn spastische darm! En een leuke bijkomstigheid zijn de bijna 27 kilo die eraf zijn gevlogen, voor mijn gevoel zonder moeite! Daarnaast heb ik veel meer energie en ben ik 2 keer per week gaan sporten. Ik ben heel blij met de resultaten en kan iedereen Bailine aanraden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door e m dos santos op maart 21, 2017, 6:37 am

  en wat kost aub

  Beantwoorden →