Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik heb eindelijk die verleidelijke oogopslag
  Rate this post

  Ineens was ik het zat. Iedere morgen was ik toch best even in de weer met mascara en wimperkrultang. Maar vaak stond het resultaat me aan het eind van de dag niet meer aan. Dat was met name het geval als ik door de regen had gelopen of had getranspireerd door het sporten. Dan baalde ik echt als ik in de spiegel keek. Wat een gedoe elke keer. Ik wilde gewoon ook zo graag mooie volle wimpers en een verleidelijke oogopslag.

  Ik had geen idee wat voor mij een goede oplossing zou zijn, dus heb ik contact opgenomen met Iris van Vark van Schoonheidssalon Elysé. Ik had gehoord dat zij echt een specialist op het gebied van wimpers is. Iris vertelde me over de mogelijkheden van wimperextensions. Dat zijn kleine losse wimperhaartjes die gemaakt zijn van hoogwaardige kunststof en zijde. Bij de one-by-onetechniek worden die haartjes één voor één op je eigen wimpers aangebracht. Ze zijn er overigens in verschillende lengtes, diktes en krullen.

  Je kunt ook meerdere kunsthaartjes op één eigen wimper aan laten brengen. Dat wordt Russian Volume genoemd. In overleg met Iris heb ik daarvoor gekozen. Het resultaat is geweldig. Echt, dit had ik veel eerder moeten doen. Het mooie is dat ik er gewoon mee kan sporten, douchen en zwemmen. En de huilbui die ik gisteravond tijdens die superromantische film op tv had, hebben mijn nieuwe wimpers ook met glans overleefd.

  – Diana (31) uit Alphen aan den Rijn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply