Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Eindelijk verlost van die haartjes!’
  Rate this post

  Elk jaar tijdens mijn vakantie stoorde ik me aan en schaamde ik me over mijn bikinilijn. Na het scheren kreeg in standaard rode bultjes en jeuk. Vorig jaar zomer besloot ik dat dit de laatste zomer was dat ik last had na het scheren en ben ik op zoek gegaan naar een blijvende oplossing.

  Eerder had ik weleens een waxbehandeling ondergaan, maar dit was echt te pijnlijk en ook hier kreeg ik ingegroeide haartjes van. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij laserontharing terecht en Fine Laser Clinic stond het beste aangeschreven. Na wat reviews gelezen te hebben, besloot ik om een intakegesprek met gratis proefbehandeling in te plannen, zodat ik eerst kon kennismaken met de kliniek en me goed kon laten voorlichten over de behandeling.

  Twee weken na de proefbehandeling vielen mij haren uit en werd mijn huid helemaal rustig. Ik zag gelijk dat de rode bultjes verdwenen waren en besloot een echte behandeling in te plannen, wat ik erg spannend vond! De eerste behandeling viel mij reuze mee: ik stond zó weer buiten.

  Ik was klaar met 4 behandelingen en ben dit jaar voor het eerst met een zelfverzekerd gevoel op vakantie geweest. Eindelijk verlost van die haartjes!

  Een blije klant

  Openheid en eerlijkheid
  Oprichtster Stephanie Dinkla van Fine Laser Clinic: ‘De basis van mijn kliniek ligt in mijn persoonlijke ervaringen met overbeharing. Daar had ik namelijk zelf op jonge leeftijd last van. Gelukkig vond mijn moeder een snor ook niet zo vrouwelijk. Ik heb toen laserbehandelingen ondergaan, en die hebben me echt geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik was er toen zó enthousiast over, dat ik een opleiding heb gevolgd om zelf laserbehandelingen te geven. Daarna kwam ik terecht bij een kliniek waar ik klanten heb geholpen om van hun overbeharing af te komen, terwijl ik ook nog twee andere klinieken bleef bezoeken voor mijn eigen laserbehandelingen. Daarbij viel het me op dat er nogal eens valse beloften werden gedaan rond het resultaat en of de laser mij überhaupt zou helpen. Omdat ik denk dat het beter kan en ik cliënten écht wil helpen, heb ik besloten om een eigen kliniek te beginnen. De basis van mijn bedrijf moest bestaan uit openheid, eerlijkheid, een realistisch verwachtingspatroon en echte resultaten. Wij werken met een persoonlijk behandelprotocol, dat we per cliënt op maat maken, om zo naar het beste resultaat toe te werken. Openheid en eerlijkheid staan hierbij centraal. Fine Laser Clinic bestaat nu drie jaar en ik heb inmiddels niet alleen klanten uit Nederland, maar ook België en Duitsland. Best bijzonder! Ik vind het fijn om met mensen te werken en om ze écht te kunnen helpen met hun overbeharing.’

  Geschikt voor elk huidtype
  Fine Laser Clinic werkt met de GentleMax Pro, die twee lasers combineert, namelijk één voor lichte huidtypen en één voor donkere huidtypen. En daar zit het vernieuwende, want eerder was het niet mogelijk om een donkere huid te behandelen met laser.
  Ontharen middels de GentleMax Pro is volstrekt pijnloos. Of je nou een getinte of lichte huid hebt, of een donkere of lichte haarkleur: het maakt niet uit. Met de GentleMax Pro is er een oplossing voor iedereen!

  Gratis proefbehandeling
  Met de laserontharing van Fine Laser Clinic in Arnhem of Amersfoort hoef je nooit meer te scheren, epileren of waxen. Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling! Daarbij worden de behandeling, resultaten en kosten van laserontharing met je besproken, zodat je van tevoren goed op de hoogte bent. Bovendien wordt een een stukje van je eigen huid onthaard met de laser, zodat je zelf kunt ervaren wat het resultaat is. De afspraak duurt niet langer dan 15 minuten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply