Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eindelijk de wenkbrauwen waar ik van droomde
  Rate this post

  Permanente make-up is een uitkomst. Je ziet er altijd goed verzorgd uit, hoeft niet bang te zijn dat je ineens geen wenkbrauwen meer hebt als je door de regen hebt gefietst en je eyeliner zit altijd mooi strak. En als je dan ook nog bedenkt dat het je ’s morgens veel tijd scheelt bij het ochtendritueel, vraag je je af waarom niet iedereen er voor kiest.

  Alhoewel, steeds meer vrouwen kiezen er tegenwoordig voor. En omdat er meer vraag naar is, zie je ook overal salons verschijnen waar je terechtkunt. Helaas is niet elke permanente make-up artist even ervaren en dat resulteert soms in een resultaat waar je niet tevreden over bent.

  Dat overkwam ook Marieke. ‘Ik heb vorig jaar mijn ­wenkbrauwen laten bijwerken. Ze waren dun en onregelmatig en ik was al een poosje van plan om er iets aan te laten doen. In plaats van me eerst eens goed te oriënteren, heb ik op een gegeven moment een afspraak gemaakt bij de eerste de beste salon die ik op internet kon vinden. Dom. Ja, ik weet het. Er zit veel kaf tussen het koren. Daar ben ik door schade en schande achter gekomen. Ik weet nog precies hoe ik me voelde toen ik het resultaat voor het eerst zag: ik kon wel huilen. Het zag er echt niet uit! Mijn wenkbrauwen waren erg donker en massief; ik kreeg er een heel strenge uitstraling van. De vorm en kleur pasten gewoon helemaal niet bij mijn gezicht. Ik voelde me doodongelukkig.

  Een vriendin raadde me een tijdje geleden Bianca Broer van Amazing Cosmetics aan. Bianca is gediplomeerd PMU-specialiste en voert vaker correcties uit. Volgens mijn vriendin is zij echt goed in haar vak. Eerlijk gezegd durfde ik eerst niet, misschien zou het alleen maar erger worden als ik me opnieuw liet behandelen. Samen met mijn vriendin ben ik uiteindelijk toch een keer bij Bianca langs geweest. Ze liet me foto’s van cliënten zien bij wie ze ook een ­correctie had uitgevoerd en ik was positief verrast door de mooie resultaten.
  Wat ben ik blij dat ik toch die stap heb durven zetten, want nadat Bianca mijn wenkbrauwen had bijgewerkt en me de spiegel overhandigde om haar werk te bekijken, sprongen de tranen me in de ogen. Niet van teleurstelling dit keer. Nee, integendeel: van pure blijdschap! Dit was het beeld wat ik ooit voor ogen had, geweldig! Ik had niet durven dromen dat het zo mooi zou worden.
  Mijn ervaring heeft me wel geleerd dat je je moet laten behandelen door een gediplomeerd PMU-specialiste zoals Bianca. Kies voor een professional!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply