Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Elegant ouder worden
  Rate this post

  Je zucht eens diep. In de spiegel zie je steeds vaker rimpeltjes in je gezicht. Je ergert je eraan en je vermijdt de spiegel misschien wel.

  Jeanette Cordes van Esther’s Choice denkt daar anders over. Haar motto is: ‘Je bent mooi! En ik doe er alles aan om dat zo goed mogelijk zichtbaar te maken.’ Je kunt veroudering niet stoppen, maar je kunt wel langer met veel plezier blijven genieten van een gezonde, fitte en strakke huid.

  Uniek anti-ageing concept
  Jeanette werkt met haar eigen unieke anti-ageingconcept. ‘Mijn concept bestaat uit vier componenten die ik de ‘vier B’s’ noem’, legt Jeanette uit. ‘Deze staan voor ‘Binnen’, ‘Buiten’, ‘Behandelen’ en ‘Behouden’. Voor het allerbeste resultaat heb je ze alle vier nodig.’

  Binnen
  ‘Bij Binnen kijken we naar je gezondheid en hoe voedingssupplementen kunnen bijdragen aan een gezonde huid’, gaat Jeanette verder. ‘Zonder een gezonde binnenkant blijven huidproblemen bestaan. Het lichaam zorgt er eerst voor dat alle vitale systemen voedingsstoffen krijgen. Ook al eet je best gezond, er blijven voor de huid vaak niet voldoende voedingsstoffen over.’ Jeanette adviseert daarom zeer geconcentreerde huidsupplementen die de huid, nagels en haar van binnenuit helpen om gezond te worden.

  Buiten
  Bij Buiten bekijkt Jeanette welke producten je thuis kunt gebruiken om je huid optimaal te verzorgen. Ze vertelt: ‘Anti-ageingproducten werken diep in de huid en geven vaak ook direct resultaat.’ Jeanette werkt met de producten van LOOkX, pHformula en MeLine, elk met hun eigen sterke kanten. Ze bekijkt samen met jou welk merk het beste aansluit bij jouw wensen.

  Behandelen
  Jeanette maakt een behandelplan dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. De behandelingen bestaan uit een combinatie van verschillende innovatieve technieken, die met speciale apparatuur worden uitgevoerd. Behandelingen vinden plaats in een kuurverband van 3 behandelingen, in een periode van drie à vier weken.

  Behouden
  Bij Behouden gaat het erom dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je resultaat. Daarom adviseert Jeanette, naast het thuisgebruik van producten, ook nog het gebruik van producten die ze ‘beauty tools’ noemt. Dit zijn producten die je gezichtsspieren, de doorbloeding en het bindweefsel van je huid stimuleren.

  Jeanette: ‘Met dit anti-ageingconcept help ik jou om je huid er zo goed mogelijk te laten uitzien, zodat jij met trots in de spiegel kunt kijken.’

  Over Esther’s Choice
  Jeanette Cordes van Esther’s Choice is anti-ageingspecialist. Al 16 jaar gaat ze voor het maximale resultaat voor haar klanten. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend. Daarmee krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen welke producten en behandelingen voor jou het beste zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply