Rate this post
 • Elke dag is (onbezorgde) rokjesdag!
  Rate this post

  Langzaam kun je je er al op beginnen te verheugen. Je zoekt het internet af naar tropische locaties en leuke dagjes om jouw zomer te vullen. Je wilt je gelukkig voelen en lekker in je vel zitten terwijl je vertoeft op warme stranden of van een smakelijke cappuccino geniet op een zonovergoten terras.

  Tijdens de zomer wil je je geen zorgen hoeven maken over hoe je eruitziet of hoe je je voelt in zomerkleding. Je wilt genieten. Toch is dit voor veel vrouwen met lipoedeem lastig. Met lipoedeem heb je namelijk last van vetophopingen in bepaalde lichaamsdelen, vaak de armen en benen. Dan is een behandeling met LPG Endermologie dan uitstekend geschikt.

  Wat is LPG?
  LPG Endermologie is een behandeling waarbij vocht- en vetophopingen worden aangepakt, huidverbetering wordt aangewakkerd en lichaamscontouren worden geaccentueerd. De behandeling is daardoor uitermate effectief bij het aanpakken van lipoedeem, doordat het vocht afvoert, pijn vermindert en de circulatie stimuleert. Ook is LPG Endermologie te gebruiken op het gezicht, de buik en rug!

  Voordelen
  Mooi aan de behandeling is dat je geen herstelperiode hebt, anders dan bij veel andere huidbehandelingen. Doordat het non-invasief is, kun je na de behandeling gewoon weer verder met je dag. Naarmate je vaker behandeld wordt, zal:
  – je minder vocht vasthouden
  – de lichaamsomvang verminderen
  – vermoeidheid in de benen afnemen
  Bovendien werkt de behandeling ook nog eens heel ontspannend bij stress. Het aantal behandelingen nodig verschilt ontzettend: gemiddeld doen we er twee per week. Al na zes tot tien behandelingen zul je de eerste resultaten zien. De uiteindelijke hoeveelheid behandelingen hangt af van wat jouw wensen zijn en hoe erg je lipoedeemklachten zijn.

  Aan de slag!
  Omdat er meerdere behandelingen nodig zijn, is het goed om op tijd te beginnen, zodat je in de zomer volop van de resultaten kunt gaan genieten! Zo hoef jij je niet langer te schamen in jurkjes, rokjes en hemdjes en hoef je je niet te verstoppen onder panty’s, bolero’s en leggings. Iedereen verdient het om lekker in haar eigen vel te zitten.

  Meer weten? Kijk op de site van Slim & Beautiful. Daar vind je ook filmpjes van de behandeling.

  Over Slim & Beautiful
  Slim & Beautiful is dé plek in Zeeland voor alles op het gebied van beauty & lifestyle! Even helemaal weg van de alledaagse stress en hectiek, zodra je binnenkomt in de sfeervolle salon. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, ontstressen en resultaat: dat is waar Slim & Beautiful voor staat. Of je nu komt om te bewegen, voeding, lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling of een heerlijke massage, bij Slim & Beautiful krijg je de volle aandacht die je verdient!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply